Elu24 video! Artur Talvik rokib laval laulja rollis

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktor Hendrik Agur korraldab 7. oktoobril Rock Cafes ühe suuremat sorti live-kontserdi väga paljude heade solistidega läbilõikena suurtest muusikaprojektidest, mida korraldatud: The Led Zeppelin Session, Pink Floyd, Ruja, XX sajandi muusikaeksam. Teiste seas astub Aguri 50.juubeli sünnipäevakingitusena lavale ka tuntud filmimees ja riigikogu liige Artur Talvik.

«Mõned aastad tagasi kutsus Hendrik Agur mind Pink Floydi tribute kontserdile. Alguses hirmsasti kartsin, sest Pink Floyd on üks mu absoluutseid lemmikuid,» rääkis Artur Talvik, et kui nägi entusiasmi ja krambivaba lähenemist Pink Floydile, oli see tema jaoks sümpaatne. Kolmapäeval tähistab Hendrik 50.sünnipäeva ja sel puhul tullakse taas kokku laulma.

Kui kindlalt Artur Talvik end laval lauljana tunneb?

«Ma ei tunne end sugugi kindlalt, sest see ei ole mu põhitöö. Kõik need asjad on sellised, et neid peab koguaeg tegema, aga vahel diletandid annavad muusikale värske pilgu. Julgus vigu teha, professionaalsed muusikud seda ei julge,» lisas Talvik, et profid hoiavad end vaos.

Kuidas siis diletant esinemise jaoks proovi teeb? Kas laulab kodus duši all ja peegli ees?

«Teen proovi, aga mitte duši all ja mitte peegli ees. Kuulan lood mitu korda üle ja siis nad jäävad niiöelda raku sisse, see ongi eesmärk,» lisas Talvik, et ebakindlus annab laval tunda.

Igapäevaselt kuulab Artur Talvik Pink Floydi ja üks lemmikuid on ka Led Zeppelin.

Vaata videost, mida arvab Talvik tänapäeva rokkmuusika suundadest ning kuidas meenutab punkmuusika aegu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles