Eesti üritusturunduse ja -korralduse agentuur ttagentuur.ee asus Baltikumi vallutama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ttagentuur.ee, Triin Teresk
ttagentuur.ee, Triin Teresk Foto: Erakogu

Agentuuri esimeseks sihtmärgiks on Leedu turg, täpsemalt selle pealinn Vilnius, kuhu ttagentuur.ee rajaja ja eestvedaja Triin Teresk ka elama kolis.

Go Big or Go Home - Leedu populaarseima lounge’i ketiga Mojo Lounge, mille kokteilibaarid asuvad linnades Palanga, Šiauliai ja Vilnius, on koostöö saavutatud ning käed löödud. Esimene avaüritus leiab aset juba 9. oktoobril Vilniuses, kui Baltikumi kaunitarid Eestist ja Leedust üheskoos Vilniuse südameid vallutama asuvad.

Praeguseks hetkeks on agentuuril võõrsil olemas kaunitaridest modellipank ning toetavad sponsorid Leedu ilu- ja moemaailmast, kuid kohalolekuga toetavad Triinu ettevõtmisi ka tema enda modellipärlid Eestimaalt.

Kuidas kõik sinnamaani viis ning millised on meeleolud?

Agentuuri looja Triin Teresk: «Elu andis võimaluse ning haarasin väljakutsest kinni ja astusin mugavusstsoonist välja. Kohati on siinpool piiri väga keeruline, kui keelebarjääri silmas pidada, kohati aga simple as that, kuna intelligentne inimene räägib ka inglise keelt,» kommenteeris Triin Elu24-le.

Naise sõnul on Leedu väga suurte traditsioonide ja tõekspidamistega riik - riigi keel on siin vägagi au sees ning selle oskust oodatakse sageli ka välismaalastelt. «Koostööpartnerite otsingul läksin täispanga peale välja - Leedu piduliste meelispaik Mojo Lounge võttis mind soojalt vastu ning vaatame, kuidas koostöö edaspidi sujub. Kindlasti ei jää see aga agentuuri ainukeseks ürituspaigaks Vilniuses - teised ideed on genereerimisel.»

Ka ELU24 asus agentuuri toetajate hulka ning seeläbi hoiame teid kursis kõige põnevaga, mida Eesti neiud tulevikus ette võtavad ning korda saadavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles