Fotod ja video: Liisi Koikson esitleb eestimaise rõivabrändi Denim Dream sügiskollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu kevadel tutvustas maailmakuulsate rõivabrändide maaletooja Põldma Kaubanduse AS oma esimest isiklikku rõivabrändi Denim Dream. 

Moedisainer Svetlana Puzorjova poolt loodud esimene kollektsioon naistele oli üle ootuste populaarne. Juba esimesel hooajal osutus see kõige müüdavamaks brändiks samanimelises kauplusteketis üle Eesti, jättes seljataha kõik teised maailmakuulsad moebrändid. Sel sügisel on värskelt müügile jõudnud Denim Dream sügis-talvine moekollektsioon, mille raames esitletakse esimest korda ka meesterõivaid.

Foto: Denim Dream

«See oli ka meie jaoks suur üllatus, et Denim Dream nii hästi vastu võeti ja kohe esimene kollektsioon paljudele meeldis,» kinnitab Põldma Kaubanduse AS turundusjuht Kaidi Laev.

Foto: Denim Dream

Sügis-talvises Denim Dreami naistekollektsioonis, mille muusaks sel hooajal on lauljatar Liisi Koikson, on palju erinevaid toone ning graafikat. Üheks läbivaks teemaks on võti, mida on võimalik leida nii kollektsiooni kangal kui ka lihtsalt puhta sümbolina, mis ripub pea iga Denim Dreami kollektsiooni rõiva küljes. Lisaks sellele on sügistalvistel riietel lillemotiive ning liblikaid, kuid seda sumedas ja hooajale sobilikus kontekstis.

Foto: Denim Dream

Jätkuvalt inspireerib Puzorjovat kollektsiooni luues erinevad reisid. Seekord on kõige suuremat mõju avaldanud Milano oma imeliste toonide, maaliliste kirikute, tänavate ja rikkaliku kultuuriga - vitraažid ja värvide mängud, korrapärased jooned, geomeetria ning graafika on uue hooaja läbivad märksõnad.

Foto: Denim Dream

Esmakordselt esitletakse sel hooajal ka meestemoodi. Disainer Kadri Kirss rikastab Denim Dream kollektsiooni omanäoliste meeste triiksärkide näol. Meestekollektsioon on skandinaavialikult sportlik ja funktsionaalne, kuhu on lisatud isikupäraseid detaile ning mängitud materjalide kooslusega. Peamine rõhk on naturaalsetel kangastel ja põnevatel mustritel. “Skandinaavia tänavapilt ehe näide, kui osavalt ja stiilselt saab tosse pintsakuga kombineerida,” tõdeb Kadri Kirss ise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles