Galerii: avati Eesti esimene lagritsapood Manuela Maitsete Maagia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uksed avas Eesti esimene lagritsapood Manuela Maitsete Maagia. Solarise keskuse nullkorrusel asuv pood pakub kvaliteetseid lagritsamaiustusi Taanist ja Islandilt, mis on valminud tunnustatud tippspetsialistide käe all.

Toidugurmaanidele on valikus lisaks erineval kujul toorlagritsat, karrit ja Islandi fjordide geotermiliselt töödeldud soola, mis toidule põhjamaist  vürtsi lisavad.

Foto: Erik Riikoja

Poe looja ja perenaine Manuela Kelt: «Mul on viimased kolm aastat olnud soov  luua Eestisse pood, mis pakuks Euroopas kõrgelt hinnatud Taani lagritsavõluri Johan Bülowi maiustusi. Ma tahan murda meie inimestesse juurdunud eelarvamusi ja pakkuda lagritsat üllatavate maitsetega ja ootamatutes kombinatsioonides. Olen oma poodi kogunud valiku valdkonna superstaare, kes on võitnud nii maitsete kui ka pakendite disainiga rahvusvahelisi auhindu.»

Foto: Erik Riikoja

Manuela Maitsete Maagia sortimenti kuulub 13 erimaitselist lagritsa maiustuste seeriat lagritsagurmaan Johan Bülowi sarjast. Neile külastajatele, kes lagritsaga veel sõbrad ei ole, pakub perenaine omNom kvaliteetšokolaadi, pralineesid ja pehmet Lentzi iirist eri maitsevarjundites. Valida saab soolahelveste, tumeda šokolaadi, vanilje, pähklite ning mango ja passioni iirise vahel.

Foto: Erik Riikoja

Toiduvalmistamiseks on müügil nii soolane kui magus lagritsasiirup, -pulber ja -tropsid. Lisaks saab poest Islandi geisrite kohal töödeldud soola ja 44-koostisosaga Odensee karrit.

Foto: Erik Riikoja

«Maitseainete osakonnas leiab lagritsat kujul, mis täna on veel Eesti inimestele uudne. Selleks on poes maitsenurk, kus saame kliendiga üheskoos maitseid proovida – maitsestada kurki soola ja lagritsapulbriga või valmistada ka diabeetikutele sobivat lagritsapiimakokteili,» räägib Manuela Kelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles