Markko Moisar lubab King of Kingsil anda fännidele võimsa elamuse

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings - Markko Moisar
King of Kings - Markko Moisar Foto: MediaMarketing

17. oktoobril Saku Suurhallis toimuval võitluskunstide sarja King of Kings etapivõistlusel astub ringi ka üks Eesti parimaid taipoksijaid Markko Moisar. 

Foto: MediaMarketing

Selles Euroopa ühes populaarseimas sarjas, mida on kandnud ja kannab ka Tallinnas üle Eurosport, pole Markko nimi sugugi tundmatu: mais kohtus ta Riia Arenal itaallase Luca Cecchettiga ja võitis heitluse. Seejuures hinnati tema võidumatši õhtu ilusaimaks fight`iks.

Foto: MediaMarketing

Markko hetke võitluste seis on 43 fight`i, neist on võite 30, kaotusi 9 ja viike on neli. Võitlussportlane ütleb ennast väga heas vormis ning Grand Prix`iks valmis olevat. 

«Viimased matšid on mul väga edukalt läinud, olen sel aastal pidanud seitse võitlust ja neist kaks kaotanud,» räägib ta. Neist õnnestunumaks peab ta fight`i 9. mail Xplosionil, kus tema vastaseks oli belglane Yassine Moutcchimi ja ta oli matšiks nii vaimselt kui füüsiliselt sajaprotsendiliselt valmis.

Ka 12. septembril Tondiraba Jäähallis toimunud Xplosionil võitis ta esimeses raundis nokdauniga valgevenelast Vitali Kazakovi, kelle profirekord on 27 matši, neist vaid kolm kaotust ja kes on WPKA föderatsiooni maailmameister.

Foto: MediaMarketing

Oma peatse vastase kohta teab meie võitleja seda, et ta on pärit Poolast ja nimeks on Krzysztof Olszewski .

«Minu tugevuseks on kiirus ja löögi tugevus, kindlasti peab selle ala puhul ka vaimselt tugev olema,» leiab ta. King of Kingsi sarja kohta usub Markko, et see annab Eesti võitluskunstide arengule palju võimalusi, Eurospordi ülekanded tutvustavad Eestit välismaal, kuid üldiselt meie sõdalasi teatakse juba ka maailmas. 

Foto: MediaMarketing

Kuivõrd Saku Suurhallis toimuv grandioosne üritus toob sinna ennekõike arvukalt kodupublikut, siis võitleja ootab neid matše vaatama ja lubab anda tõelise elamuse.

«Näha ja kuulda fänne kaasa elamas on midagi väga erilist, mida ei saa sõnadesse panna,» räägib ta. Nagu kõigi võitluskunstidega tegelejate puhul on see ka Markkole elu ja armastus, millega talle meeldib tegeleda ja ta teeb seda kogu südamega.

Foto: MediaMarketing

Markko on käinud poksimas ka tai poksi kodumaal, seal pidas ta ühe matši, mille kaotas punktidega.

King of Kingsi piletid on müügil Piletilevis! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles