Tõnis Mägi, Karl-Erik Taukar ja Estraadiraadio – aastalõpukontserdid «Kella kuuest Koiduni!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Mägi, Karl-Erik Taukar ja Estraadiraadio – aastalõpukontserdid «Kella kuuest Koiduni!» reklaamplakat
Tõnis Mägi, Karl-Erik Taukar ja Estraadiraadio – aastalõpukontserdid «Kella kuuest Koiduni!» reklaamplakat Foto: Estraadiraadio

Tõnis Mägi, Karl-Erik Taukar ja Estraadiraadio aastalõpukontserdid toimuvad 26.-30. detsembrini üle Eesti. Artistide esmakordne koostöö toob kuulajateni hoogsa kava, kus märksõnadeks on energia, hitid ja põnevad seaded. Artiste saadab kuum ja moodne poporkester nimega Estraadiraadio.

«On vaid puhas rõõm musitseerida koos muusikutega, kes tajuvad üksteist ja publikut. Estraadiraadio on just selline orkester. On au ja privileeg astuda lavale võrratute muusikute ja noore andeka laulja Karl-Erik Taukariga selle aasta detsembris,» ütles Tõnis Mägi.

Estraadiraadio asutati aastal 2006. Nad olid Tõnis Mägi kaaslasteks tema juubelikontsertidel ning nende repertuaarist leiame stiilset omaloomingut, maitsekaid ja isikupärased seadeid levimuusika kullafondist läbi nelja möödunud kümnendi. Muusikute energiline ja tipptasemel esitus tõotab alati suurepärast elamust.

TÕNIS MÄGI on üks meie legendaarsemaid muusikuid, kelle loominguline ja artistlik panus kogu Eesti muusikasse on kustumatu. Tõnis on osalenud mitmetes ansamblites, näiteks Muusik Seif ja Ultima Thule. Tõnise loomingusse mahub ligi paarkümmend kauamängivat ning ta on osalenud ka teatriprojektides. Tõnis on saanud kõrgeid tunnustusi nagu Valgetähe IV klassi teenetemärk, Riigivapi III klassi teenetemärk ning pälvinud Eesti muusikaauhinna «Panus elutöö eest».

«Ootan koostööd Tõnise ja Estraadiraadio bändiga suure põnevusega. Võimalusi selliste muusikutega koos tuurile minna ei ole palju. Usun, et ka aastalõpuaeg on täpselt õige sellise kooslusega esinemiseks,» ütles Karl-Erik Taukar.

Karl-Erik Taukar on meie nooremast põlvkõnnast üks andekamaid esindajaid, kes on lühikese aja jooksul jõudnud meie muusikamaailma paremikku.

See oli aastal 2013 kui ta osales näosaates ja juba käesoleva aasta alguses võttis ta vastu Eesti Muusikaauhindade galal tunnustused «Aasta meesartist» ja «Aasta popalbum». Avatud maailmavaade ning sõbralik ja vahetu suhtumine käivad temaga alati käsikäes ning seetõttu on ta leidnud ka väga palju austajaid.

Laval:

Tõnis Mägi

Karl-Erik Taukar

Tanel Aavakivi – trompet

Vallo Mänd – trompet

Artur Kiik – tromboon

Karl Laanekask – kitarr

Indrek Mällo – basskitarr

Priit Sootla – klahvpillid

Andrus Lillepea – trummid

Margus Tammemägi – löökpillid

Toimumiskohad:

L. 26.12. kell 19.00 – Paide kultuurikeskus

P. 27.12. kell 17.00 – Mooste folgikoda

E. 28.12. kell 19.00 – Pärnu Kontserdimaja

T. 29.12. kell 19.00 – Vanemuise Kontserdimaja

K. 30.12. kell 19.00 – Nordea Kontserdimaja

Koostööpartnerid: EMT, Elion, Postimees, Piletilevi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles