Missipäeviku 15. päev: misside peoõhtuks telliti peobuss

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaari Ann Kolk kirjutab missipäevikusse otse Torontost Miss Globe võistluselt.

Kaari Ann Kolk kirjutas, et hommikul lasti missidel esimest korda magada peaaegu kella kümneni, et ennast pikaks päevaks välja puhata saaks. «Hommikusöögi järel anti aega pool tundi, et ennast valmis panna heategevuslikuks ürituseks ühes Toronto kaubanduskeskuses. Tutvustasime ennast keskuse külastajatele ja tegime reklaami ka finaalvõistluse jaoks.»

Foto: Erakogu

«Edasi suundusime lõunasöögile ja siis juba hotelli finaaliproove tegema. Õhtuks oli aga planeeritud «Miss Disco Queen» võistlus ööklubis Studio XL. Meie Kanada korraldaja lubas, et tal on üks tore üllatus ka varuks. Nii me siis lõime ennast särama ja ootasime hotelli ees bussi, mis meid ööklubisse viiks. Minule kui baaridaamile (olen seda tööd teinud juba mitu aastat) väga meeldib siinne süsteem, kus ööklubid avatakse kell 21.00 ja enamus suletakse juba kell 03.00 öösel. Ainult üksikud klubid võivad lahti olla hommikul viieni, kuid alkoholi seal alates kolmest enam ikkagi ei müüda. Alkoholi annus kokteili sees on ka ainult 2 cl ja maksab rohkem, kui seda kokteilid meie klubides. Pudel kanget alkoholi maksab keskmiselt 250 dollarit, seega enamus kohalikke joovad klubides peamiselt õlut. Sellise süsteemi juures peol igatahes purjus inimesi küll näha ei ole. Meie missidele siiani pole peoõhtutel veel alkoholi pakutud, ainult karastusjooke.»

Foto: Erakogu

«Ootasime bussi, mis meid klubisse pidi viima, kui äkki nägime hotelli ette sõitmas vilkuvate tulede särades tõelist peobussi. Meie korraldaja naeratas ja ütles, et spetsiaalne üllatus ongi nüüd saabunud. See oli tõesti fantastiliselt lahedalt disainitud peobuss, kus istmed olid paigutatud seina äärde ning bussi keskel oli vaba pind tantsimise jaoks. Nii see pidu meil siis momentaalselt algaski. Osad missid tantsisid terve tee kuni klubini.»

Foto: Erakogu

«Klubisse oli selleks hetkeks kogunenud juba hulk külalisi ja üsna varsti läks võistluseks. Iga missikandidaat sai aega 30 sekundit särada üksinda laval ja demonstreerida oma tantsuoskust. Žürii otsuse põhjal valiti välja viis parimat, kelle hulka ka minul oli au kuuluda. Meie viie hulgast peale viimast tantsuvooru valiti Miss Disco Queen, kelleks osutus Miss Taiwan.» 

Foto: Erakogu

«Edasi kestis meie jaoks pidu veel mitu tundi lihtsalt tantsides ja ennast mõnusalt tundes. Hotelli tagasisõitu lükati misside palvel järjest hilisemaks ja nii me siis lõpuks jõudsimegi magama alles kell kaks öösel.» 

Foto: Erakogu

«Hommikul vaja lahkuda hotellist juba kell 07.00, et minna Vähifondi heategevuslikule üritusele, kus maha tuleb kõndida 5 kilomeetrit. Raske see saab olema, aga ühte korralikku peoõhtut oli meile lõõgastuseks vahepeale ka vaja,» leiab Kaari Ann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles