Lea Seydoux: ma olen ebatavaline Bondi-tüdruk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lea Seydoux
Lea Seydoux Foto: SCANPIX

Prantsuse näitlejanna Lea Seydoux ütles, et teda valiti filmi «Spectre» selleks, et ta kehastaks uut tüüpi Bondi-tüdrukut.

Seydoux kehastab filmis psühholoog Madeleine Swanni ja ehkki tal pole midagi traditsiooniliste Bondi-kaunitaride vastu, usub ta, et uus tegelaskuju näitab spioonifilmi frantsiisi arengut, kirjutas Vogue.

«Mind ei häiri Bondi-tüdruku klišee, kuid Madeleine on hoopis teistsugune. Minu valimine Bondi-tüdruku rolli pidi olema taotluslik. See on statement. Ma ei ole tüüpiline Bondi-tüdruk,» ütles ta.

30-aastane näitlejanna tunnistas, et ehkki Bondi-filmid on tuntud oma kõrgtehnoloogiliste vidinate poolest, ei oska tema isegi autot juhtida.

«Mulle ei meeldi modernsus. Mul pole kodus telekat ega internetti. Internet hirmutab mind. Ma ei oska autot juhtida. Sellepärast hakkasingi näitlejaks, et see kõik minu eest ära tehtaks. Mind sõidutatakse igale poole, saan ööbida võrratutes hotellides ja kõik hoolitsevad mu eest,» sõnas Seydoux.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles