13-aastane Youtube'i staar suri teadmata põhjusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caleb Logan Bratayley
Caleb Logan Bratayley Foto: Instagram

Youtube'is koos õdedega üle miljoni jälgija kogunud 13-aastane Caleb Logan Bratayley suri neljapäeval ootamatult.

Bratayleyde perekonna Marylandi kodust helistati hädaabisse neljapäeval ning kohale saabus politsei ja kiirabi, vahendab People. Caleb toimetati haiglasse, kus ta kuulutati surnuks.

Politsei sõnul ei ole alust kahtlustada kuritegu. Arstid ei oska hetkel noormehe müstilist surma seletada ja seda uuritakse.

Calebi ema teatas kurvast uudisest reedel Instagrami vahendusel: «Caleb Logan Bratayley suri eile kell 19:08 loomulikel põhjustel. See on meie kõigi jaoks suur šokk ja me ei suuda sõnadesse panna, kui väga me teda igatsema hakkame.»

Laupäeval avaldas perekond video, mille poiss filmis kolmapäeval, vaid päev enda surma. Videos räägib Caleb, mida ta küsis tuleviku-iseendalt. Pärast pikka pausi naljatab Caleb: «Kas Taco Bell veel töötab?» Hiljem ütleb ta, et ta küsiks, kas inimesed on välja mõelnud uusi spordialasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles