Zenja Fokin pani jämeda naise koerakesega häbiposti!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NóLó kutsus kohalikud moegurmaanid moekale pärastlõunale. Ženja Fokin
NóLó kutsus kohalikud moegurmaanid moekale pärastlõunale. Ženja Fokin Foto: Meisi Volt

Kui jäme lehm jalutab oma koeraga & kutsu teeb häda nr2. & ma palun tal selle ära korjata,saan mina sõimata vene leksikoni pärlitega

Foto: facebook.com

Zenja Fokin pani jämeda naise koerakese- ja koerakakaga, kodumaja ees  Lasnamäel, just nende sõnadega oma feissari lehel paika!

Foto: facebook.com

Üks Zenja Facebooki sõpradest püüdis leida loost ka pisut positiivsemat poolt piiksatades, et koer on ju kõigest hoolimata päris nunnu, saades Zenjalt vastuseks:  «ooo jaaa...aga emand-vurfa...ja Ta ei saa aru, et #koerasitt tuleb ära korjata....vaid hakkas sõimama, mis see Sinu asi on??? (kui koer teeb häda minu maja ette:)»

Foto: facebook.com

Nüüd ongi Zenja sõbrad sotsiaalmeedias kahte leeri jagunenud:

Rita: Hmm jämedat eite näen aga lehma vot ei näe.

Silja: Õige Isand Fokin! JUBEDAD on need miiniväljad ja nende ülbed omanikud! Oodaaa, kui midagi julged veel öelda, siis hea, et sitaga näkku ei saa!

Airika: Sul endal võiks ka vähe viisakust olla. Väga nõme on ülekaalulisemat inimest "jämedaks lehmaks" sõimata - tegi mis ta tegi. -.-

Krista Joost: Ma ei teagi mis on hullem - see et koerasitta ära ei koristata või sinu sõnakasutus avalikus ruumis.

Cristel: Küsimus on vaid selles, et kas avaliku korra rikkuja on ära teeninud sellise salvava sõnavõtu professionaalse elustiili vedaja poolt, kelle igapäevane kutsumus ja kirg on avalikkuse ees läbi erinevate stiilimuutuste naisterahvaid ennast hästi tundma panna? Kuidas edaspidi? Kas ei või juhtuda, et naisterahvad, kes võivad olla enda keha suhtes ebakindlad, ei julge enam moemaani nõuandeid kuulda võtta?

Kristiina Aigro:  Oma saadetes räägid vormidest, et ärge vormikad kartke kanda seda ja seda, olge julged, vormid on moes jne. Aga nüüd siis Jäme lehm, väga karm sõnavõtt. Kui tema on jäme, siis mis need 46 riide kandjad veel on, rämedad vaalad...oeh kurb.

Katrin: Kuidas on antud postitus seotud stilisti Ženja Folkiniga? Või on saanud inimesest juba "junniuurija"? Inetu käitumine aga veel labasem postitus!

Foto: facebook.com

No mida sina, armas lugeja, sellest trianglist koera ja koerasita ümber arvad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles