KING OF KINGS! Roman Zõbin: võitlussport on elustiil, ma valisin selle ja olen valiku üle uhke

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings - Roman Zõbin
King of Kings - Roman Zõbin Foto: MediaMarketing

17. oktoobril toimub Saku Suurhallis esmakordselt populaarse võitluskunstisarja King of Kings Grand Prix` etapp, mis on järg mais Riia Arenal toimunud võistlusele. Tallinnas esindavad Eestit kaheksa võitlejat, nende hulgas on ka võitluskunstiklubi First Fighting Club üks esindajatest Roman Zõbin.

Foto: MediaMarketing

Roman ütleb, et turniiris King of Kings on eelseisev võistlus tal teine, esimene oli maikuus Riias.

«Seal oli mu reserve fight ja ma võitsin selle matši,» räägib ta. Riia Arenal kohtus Roman Venemaa esindaja Sergei Kopacheviga.

Foto: MediaMarketing

«Võitlusmaastikul tunnen ennast kindlalt ja GP- võistluseks olen valmis,» kinnitab Roman Zõbin.

«Tunnen, et olen heas füüsilises vormis. Ma ootan King of Kings matši põnevusega.» Tallinnas on tema vastaseks itaallane Paolo Fiorio, kel on olnud palju matše ja Romani arvates on tegu väärilise vastasega.

Foto: MediaMarketing

Sportlase viimane võitlus oligi Riias toimunud King of Kingsi turniiril, pärast seda pole tal suuremaid heitlusi olnud.

«Minu karjääri parimaks hetkeks oli amatööride matš, kus mul oli tugev vastane, kellel oli olnud juba 23 matši ja minul oli alles 1. Ma kaotasin, aga see andis mulle motivatsiooni treenida edasi ja saada tugevamaks, kui ma sel hetkel olin,» meenutab ta. Enda tugevustena toob võitleja välja sihi- ja enesekindluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles