Kaari Anni Missipäevik Torontost Miss Globe võistluselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missipäeviku 8. päev
Missipäeviku 8. päev Foto: Erakogu

Torontos Miss Globe 2015 võistlustel osaleb ka eesti neiu Kaari Ann, kes peab Elu24 tarbeks ühtlasi ka Missipäevikut.

Foto: Erakogu

Kaari Ann kirjutab Torontost Miss Globe võistluselt:

Hommikul saime esimest korda natuke kauem magada ja hommikusööki ka ilma kiirustamata nautida.Pidime valmis olema kell 11 hommikul ning meile jagati kõigile sponsorite poolt võistluse jaoks kaunis ujumistrikoo. Värivalikus oli valge, must ja roosa.

Foto: Erakogu

Miss Soome

Kui keegi oleks minult küsinud, mis värvi trikood ma endale soovin, siis ma oleksin kindlasti valinud musta või valge. Igastahes mitte roosa, sest ka igapäevaelus ma peaaegu mitte kunagi ei kanna midagi roosat. Aga nagu kohe kiuste oli mulle määratud roosa trikoo.

Foto: Erakogu

Minu garderoobis pole vist mitte ühtegi roosat asja. Pikema mõtlemise peale meenus siiski, et mul tegelikult on olemas siiski üks roosa huulepulk.

Ühesõnaga pole ma roosa värviga eriti kunagi sõbrustanud, kuigi blondide jaoks peaks see ju igati sobiv olema. Nüüd siis on mul roosa trikoo lavale ja ka fotosessiooni jaoks olemas. Pildistamine toimus rannas koos oma riigilipu ning hea tujuga.

Foto: Erakogu

Kohe kui fotosessioon lõppes, hakkas sadama - suurepärane ajastus meie jaoks.

Olime oma bussiga rannast hotelli poole teel, kui buss äkitselt enam edasi ei liikunud. Mulle üllatusena ei tohi Kanadas bussijuht ise vaadata, mis bussil viga on, vaid peab kutsuma selleks kvalifitseeritud tehniku. Nii me ootasimegi umbes tunni seda tehnikut.

Foto: Erakogu

Kõht oli väga tühi, sest ega ma ei saanud ju täissöönud kõhuga minna bikiinipilte tegema. Õnneks läbi paduvihma oli näha bussi aknast ühte kohvikut ja sinna ma otsusekindlalt sammud seadsingi. Oh üllatust - see oli koogi-ja pontŠikukohvik. Imemaitsvad pontsikuid igatahes päästsid mind. Bussis pidime ootama veel umbes pool tundi, kuni siis jõudis kohale asendusbuss.

Foto: Erakogu

Hotelli tagasi jõudses paluti kiiresti riided vahetada ja öeldi, et meid ootab õhtusöögil üks üllatus.

Õhtusöögiks viidi meid suurde Pizzakeskusesse. Seega söögiks oli palju erinevaid ja väga maitsvaid pizzasi võimalik proovida. Kõhud mõnusalt täis, kui äkki teatati, et igaüks missidest peab nüüd valima laual olevast karaoke kaustast laulu ning üksinda esitama seda kogu pizzakeskuse rahvale.

Foto: Erakogu

Mis te arvate kes kutsuti esimesena lavale - muidugi olin see mina!

Laulsin laulu ABBA repertuaarist. Esimesena esineda oli üsna hirmus, aga samas ka päris naljakas. Õhkkond oli ülitore ja kõik elasid kaasa ning plaksutasid. Kui kõik missid olid oma vahvad esitused teinud, valiti žürii poolt ka võitja.

Foto: Erakogu

Võitis Saksamaa miss kes laulis N.M - Anaconda. Tema professionaalsele lauluoskusele tõesti keegi vastu ei saanud ning ta krooniti Karaokemissiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles