Tervisejooksu teinud Rootsi poliitikut ründas nirk

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nirk
Nirk Foto: SCANPIX

Rootsi Moderaatide partei esindaja Annika Tännström tegi möödunud reedel oma kodu lähedal Kungälvis tervisejooksu, kui teda ründas nirk.

Naise sõnul oli ta varem joostes kohanud kitsi, põtru ja rebaseid, kuid mitte nirki, edastab The Local.

«Jooksin metsarajal, kui äkki üks pruun loomake pea maapinnast välja pistis, Arvasin, et see on metshiir ja ma ei tahtnud teda ehmatada. Jäin paigale ja tahtsin temast nutitelefoniga pilti teha. Kuid ilmnes, et tegemist oli nirgiga, kes mind ootamatult ründas ja jalast hammustas,» meenutas rootslanna.

Ta lisas, et loomake oli ehmunud ja ta ei olnud hirmus.

«Nii kena olevust ei saa karta, isegi kui ta on väike kiskja. Raputasin ta oma jala küljest lahti ja ta kadus metsa. Sain aru, et tundusin natuke totakas, kui sedasi metsas olles nirgiga rääkisin, kuid see loom oli väga armas,» nentis poliitik.

Tännström ei ole ainus, kes sel aastal on metsloomaga silmitsi sattunud.

Märtsis hammustas Stockholmist lõunasse jäävas Tyresös kobras bussi oodanud meest.

Augustis aga sattus karu käppade vahele jahimees. Mees arvas, et lasi karu maha ja läks ta juurde, kuid vihane haavata saanud loom ründas teda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles