Pildid ja video: Rolf Roosalu lasi vaikselt rohelise looma välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Rolf Roosalu
Su nägu kõlab tuttavalt. Rolf Roosalu Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja avasaates kehastas Rolf Roosalu Outkasti ja laulis lugu «Hey Ya!». 

Andrus Vaarik: Ma ei oska midagi arvata! Teie ei teadnud Moscourist midagi, mida ei teadnud Outkastist midagi. Sa küsisid, et mis on selle loo mõte. Ma arvan, et selle loo mõte oli meid pagulastega harjutada, et see nii suure šokina ei tuleks. Sa oled ju tõsine peen mees ja ma pole sind kunagi näinud niimoodi hullu panemas. Väga tore!

Olav Osolin: See oli hästi raske pähkel, sest selle loo video on nii üles ehitatud, et ta mängis ise kõiki rolle - nii trummimeest kui klahvkameest kui kidrameest. Selles mõttes ta markeeris ka kõiki neid kohti. Siin sa pidid ka vaatama, et mida laulda ja mida bäkile jätta. Sa oled hea laulja, see on ju teada. Nüüd oli küsimus selles, kui palju sa seda üle väänasid. Tegelikult mulle tundub, et selles loos ja videos on Andre kelmikam või ei võta nii hüsteeriliselt. Paroodias võib muidugi üle väänata. Need kolm ratsapoissi olid hästi valitud. Seda ma tean, et silma sul on.

Tanja Mihhailova: Mulle väga meeldis. Mulle meeldis, et tal videos oli ka selline grimassitaoline laulumaneer ja nasaalne tämber, mis oli ka olemas. Samamoodi tõmbles ja tegi selliseid liigutusi. Videos olid need natuke konkreetsemad, kandilisemad, sina olid natuke voolavam. See-eest mina ei ole kunagi näinud, et sa niimoodi oskad teha. Sa oled isegi tantsinud laval ja kõike teinud ja sa hoiad kuidagi piiridesse, isegi kui sa tantsid. Oli hea vaadata, et sa vaikselt lased selle rohelise looma välja.

Mart Müürisepp: Eelmisel aastal, kui mina osalesin, siis ma väga lootsin, et loosiratas annab mulle ka äkki võimaluse Andre 3000 kehastada. Võta näpust, andis hoopis Rolf Roosalu. Rolf, sa said väga hästi hakkama. Kõik need puusaliigutused ja mulle väga meeldis, et sa lisasid vürtsi. Ta polnud liiga palju hüsteerilisem kui see originaallaulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles