Liina Vahtrik ajas kohtunikud segadusse: mis sul seal peas toimub?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Liina Vahtrik
Su nägu kõlab tuttavalt. Liina Vahtrik Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja avasaates kehastas Liina Vahtrik Nana Moscourit ja laulis lugu «Only Love».

Tanja Mihhailova: Väga detailirohke etteaste! Alguses ei teadnud, kuidas suhtuda. Ta on nagu naabrinaine, kes enamvähem peab viisi, tuleb lavale ja talle õpetati mõned asjad, et nüüd on külm, nüüd on seal kaugel ja nüüd on vaja lille võtta... Nii palju, kui ma vaatasin, siis kui ta oli midagi teinud, oli ta natuke liiga teatraalne ja oli suur küsimus. Aga ma ei peagi mõistma kõiki asju. 

Mart Müürisepp: Ma olen see hukas noor, kes Nana Moscourist ei teadnud eelnevalt ööd ega mütsi ega ole ühtegi 210 albumist kuulanud. See olematu energia, mis siin oli, oli kõik olemas ja need kiired, äkilised liigutused läksid väga hästi. Mingit närv ei olnud näha. 

Andrus Vaarik: Mulle ka see number - Moscouri Matsalus - väga meeldis. Ma ei tea, mis sul seal peas tegelikult toimub, aga see oli kohutavalt huvitav. Kvintessents-paroodia popartistidest. Aga mingi lugu siin oli. Ma tõesti tahaks teada, mida sa mõtlesid samal ajal. Ma ütlen, mõtlemis-action on üks võimsaimaid actioneid: isegi, kui ma aru ei saa, mida sa mõtled, ma lähen koju ja mõtlen selle üle järele, mida selle looga öelda taheti.

Olav Osolin: Aastal 2015 on üsna kummaline vaadata, kuidas Euroopa üks tunnustatumaid telestaare mõjub tõesti kummaliselt nagu Katrin Viirpalu konkureerivas telesaates hommikul avastab, et täna on jälle hommik. See oli selles mõttes väga tore. Arvestades Kreeka rahva rasket olukorda ka, et neil ongi ainult kaks lauljat - üks on Moscouri ja teine on Roussos, mõlemad laulavad samamoodi. Selles mõttes oli kõik väga tore. Kui siia juurde kujutada ette 60ndate aastate Eurovisioon, siis läheb kõik paika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles