Video ja pildid: Mikk Mäe tõmbas neidude südamesse ehitatud karjäärile vee peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Mikk Mäe
Su nägu kõlab tuttavalt. Mikk Mäe Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja avasaates kehastas Mikk Mäe Push Upi ja laulis lugu «Ämblikmees».

Olav Osolin: Kõigepealt tahtsin selle laulu kohta öelda, et see näeb küll naljakas välja, aga tegelikult on tegemist jumala normaale poplauluga. Mis esitusse puutub, siis see oli pisike poolmaraton falseti, tisside ja kontsakingadega, kus kõik need kolm elementi üritasid end ühe joone peale ajada, aga päriselt ei tulnud see neil välja. Selles mõttes ta jäi selliseks hüplemiseks. Meil on hea meel, et sa tuletasid meile meelde 90ndate aastate tõelist vabadust. Kui meelde tuletame meelde, et Margit, keda paljud ajavad segamini Seksi-Kristiga, kes oli hoopis teine segamini, võitis ju mingil aastal Eesti Tissimissi konkursi, kusjuures korraldajad avastasid kohkumusega, kui võitja oli välja kuulutatud, et tütarlaps oli alaealine, 15-aastane. 90ndad oli ikka vabaduse aeg, nii need asjad enam ei käi.

Tanja Mihhailova: Ma saan aru, et sul neid tavaelus ei ole ja katsusid mingi viis, kuus korda, mida naisterahvas tegelikult nii ei tee. Sa tundsid end laval isegi mõnusamalt kui pärislaulja. Videos tuli ikka kohmetus hästi esile, kus ta ei osanud olla ega astuda. Falsett tuli välja ilusta, aga ilmselgelt sinust naist ei saa.

Mart Müürisepp: Sa olid natuke liiga enesekindel. Kuidagi kahtlaselt hästi tuli see välja sul. Kohmetust ja arutut ringikekslemist oleks rohkem tahtnud. Aga ei, hea number ja ilusad tissid.

Andrus Vaarik: Kogu see särav karjäär, mille sa kaunite tüdrukute südametesse üles ehitasid superstaarisaatega, sellele sa tõmbasid praegu vee peale. Nad kiljusid, kui sa lavale tulid, aga kui nad sind nägid, nende ind rauges. Mis teha, loodan, et sul tulevad õnnelikumad numbrid järgmistes saadetes ja saad oma karjääri taas üles ehitada. Tubli poiss!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles