Andrus Vaarikul karp lahti: see oli täiuslik Kate Bush! Ootame järgmisi numbreid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Saara Kadak
Su nägu kõlab tuttavalt. Saara Kadak Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja avasaates kehastas Saara Kadak Kate Bushi ja laulis lugu «Wurthering Heights».

Andrus Vaarik: Mul on karp lahti täiesti! Ma ei tea sind vokalistina. Ja see tämber kätte saada... Äkki sa lauladki kodus niimoodi? See oli täiuslik Kate Bush, mu lapsepõlve suur lemmik. 

Olav Osolin: Mind huvitas, kuidas sa saad tämbrile pihta. See oli täiesti väga sarnane. Kate Bush sai omal ajal tuntuks just seetõttu, et tõi selle liikumise ja muusika koos lavale. Isegi tol ajal ta nõudis, et oleks selline mikrofon nagu sul praegu. Tollal neid veel ei olnud ja siis tema lavamehed tegid talle riidepuust ja raadiomikrofonist sellise seadeldise, millega sai laval hundiratast visata. See liikumine oli ka väga plastiline ja kena. Super number!

Tanja Mihhailova: Mulle ka väga-väga meeldis tämber. Mulle meeldis maneer. Mulle meeldisid need nagu-viis-kopikat silmad ja vahepeal sellised huvitavad grimassid, mis ei lähe absoluutselt lauluga kokku. Ka see liikumine, mis ei lähe lauluga kokku. Sul oli liikumise taga mingi mõte, mida ma seal videos tegelikult ei näinud. Ära ole nii hea! 

Saara Kadak võitis saate ülekaalukalt. Ta annetas võidetud 1000 eurot vähiravifondile Kingitud Elu.

Vaata videoid ja võrdle Saara esitust originaaliga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles