Ebaaus! Sepo Seeman püüdis näosaates odavat populaarsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt. Sepo Seeman
Su nägu kõlab tuttavalt. Sepo Seeman Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja avasaates kehastas Sepo Seeman Kalmer Tennosaart ja laulis lugu «Karulaane jenka».

Tanja Mihhailova: Nii ei ole aus ju! Lapsi ja loomi ei tohi kasutada. Aga siin on nii lapsed kui loomad. Fantaasia töötas väga ilusti ja tämber oli väga-väga hea. 

Mart Müürisepp: Sepo, Sepo! Sinu võimete juures odav populaarsus - lapsed... Tore oli see, et sa kadusid ära seal. Sinu hääl, Sepo hääl kadus ära seal. 

Andrus Vaarik: Mulle meeldis väga sellepärast, et meil on ju naljasaade ja kerge meelelahutus teatava sportliku alatooniga, aga see oli väga traagiline lugu, mille sa esitasid meil. Vana Kalmer püüab ikka veel rivis olla... Need on minu jaoks parimad hetked, kui ei tea, kas peab naerma või nutma. Sel hetkel saan endast midagi rohkem teada. Müts maha, et sa hoiad keskealiste lippu kõrgel! Müts maha! Pane!

Olav Osolin: Esiteks meeldis mulle see harukordselt sarnane tämber. Kui kuulen Tennossart laulmas plaadi pealt, siis mõtlen, kes veel laulab nii puhtalt ja kuidagi nii kristalselt, ei mingeid kihinaid ega kahinaid. Tänapäeval võibolla Jaan Pehk laulab sarnaselt. Nüüd tuleb äkki Sepo, keda tean mingitest pullibändidest, ja esitab jumala tõetruu Kalmeri. See oli suur üllatus minu jaoks. Mulle meeldis ka see, et sa vaikselt seal ära kustusid. Kartsin, et see lõpeb mingi fataalse lõpuga ja tuleb kiirabi ja kõik muu. Aga lõppes viisakalt ja lastel jäi ka hea maitse suhu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles