Pildid: JJ-Street Baltic Session toob Nordea Kontserdimajja rannaparadiisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JJ-Street Art Jam Best of 2014
JJ-Street Art Jam Best of 2014 Foto: MediaMarketing

Külmad sügistuuled ja vihmasaju võib selja taha jätta juba kahe nädala pärast 11.oktoobril. Nimelt toob tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session Nordea Kontserdimajja kohale tõelise rannaparadiisi. 

Foto: MediaMarketing

Igal aastal on JJ-Street Baltic Session üllatanud nii võistlejaid, pealtvaatajaid kui ka žüriid ettearvamatu lavaga – ka sel aastal sünnib Nordea Kontserdimajas ime ning suve parimad elamused toob tagasi Nordea Kontserdimaja suvelava koos palmide ning rannabaariga. 

Foto: MediaMarketing

Esimest korda astub lavalaudadel üles rannarõivastes ka žürii ja erikülalised, kelle silme all hakkavad pihta tantsulahingud otse troopikas!

Foto: MediaMarketing

Ka võistlejad saavad selga visata rannarõivad, Hawaii kirevad värvid ning kerged rannaplätud.

Foto: MediaMarketing

Publikut aga ootab juba ukselt sisse astudes üllatus – mis oleks siis õige rannapidu ilma päikeseprillideta? Swedbank kannab sel aastal hoolt, et kõigi silmad oleksid kuumimateks päikesekiirteks valmis. 

Foto: MediaMarketing

See kõik saab alguse juba järgmisel pühapäeval, 11.oktoobril – viimane võimalus on olla tunnistajaks Eesti haruldaseimale lavale sel sügisel. 

Baltic Sessioni piletid on müügil Piletilevis! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles