Harukordne video: Lauri Saatpalu esitab Siiri Sisaski hitti «Tagareas»

Laura Sinimäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Saatpalu.
Lauri Saatpalu. Foto: Ülo Josing

Homme hommikul kell 10.00 jõuab ETV ekraanile telesaade «Hommik Anuga», kus teeb üllatusliku esinemise ka muusik Lauri Saatpalu - ta kannab ette laulu «Tagareas» ja juba praegu, enne tele-eetrit, saad seda esitust eksklusiivselt vaadata.

1998. aasta Eurolaulul laulis selle Lauri Saatpalu kirjutatud pala kuulsaks Siiri Sisask. Nüüd aga on Sul võimalik seda lugu kuulda harukordselt autori enda esituses.

Homses saates avaldab Lauri Saatpalu lisaks laulmisele ka oma edukuse valemi. Lisaks talle on stuudios külas räpikuningas Cool D ning päevakorras on küsimus - kui tark võib olla papagoi?

"Vaid tagaras on pilgud kuumad, vaid tagareas..." - kas tuleb tuttav ette? ;)1998. aasta Eurolaulul laulis selle Lauri Saatpalu pala kuulsaks Siiri Sisask. Nüüd pakub aga "Hommik Anuga" Sulle harukordse võimaluse nautida seda võrratut laulu autori enda esituses! Kuidas meeldib?Sel pühapäeval kell 10.00 algavas saates avaldab Lauri Saatpalu lisaks laulmisele ka oma edukuse valemi. Lisaks on saates külas räpikuningas Cool D ning päevakorras on küsimus - kui tark võib olla papagoi?

Posted by Eesti Televisioon on Saturday, October 3, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles