Politseitöö tipptase! Inglismaal sai vanapaar trahvi, kuna jätsid puu alla kirsikivid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsid
Kirsid Foto: Lauren Hurley/PA Wire/PA Images

Inglismaal Canterburys said trahvi 69-aastane Peter Marsh ja tema 65-aastane abikaasa Gillian, kuna puistasid puu kõrvale kirsikivid.

Paarike oli külastamas Canterbury linna ning otsustasid puhkehetkel pingi peal turult ostetud kirsse süüa. Kahepeale sõid nad ära 15 kirssi, mille sees olnud kivid puistasid nad ühe puu kõrvale, vahendas Telegraph.

Paarikesele lähenesid seejärel politseinikud, kes neile kiirmenetluse käigus kummalegi ligi 109-eurose trahvi välja kirjutasid. Paarike oli ilmselgelt politsei otsuse tõttu kohkunud - kokku 218 eurot trahvi saada oli nende jaoks ootamatu.

Kuigi vanapaar maksis oma trahvi õigeaegselt ära, kaebasid nad otsuse edasi. Linnanõukogu otsustas tagastada paarikesele poole trahvisummast, kuid avaldas arvamust, et vanapaar vääris trahvi.

Vanapaari enda arvates oleks suulisest hoiatusest piisanud ja kahtlustavad, et neid valiti meelega välja, kuna tegu oli lihtsate sihtmärkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles