Galerii! Le Grande Spektaakel tõi lavale Cleopatra dünastia kütkestava salamaailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 25.09 tõi Lounge Deja Vu koostöös Hõbe Vodka’ga külastajateni enneolematu Le Grande Spektaakeli e. Suure Vaatemängu. 

Seekordsel Spektaaklil tervitasid kõiki Cleopatra ja tema kütkestav dünastia ning lavaline vaatemäng viis kõik külastajad CLEOPATRA saladusterajale, kui esitlusele tuli Le Grande Spektaakel «Cleopatra - Julius Caesari armuke». 

Foto: Jaanar Nikker

Seekordne vapustav vaatemäng Lounge Deja Vu laval üllatas kõiki erakordselt intrigeeriva lavashowga, millesarnast varem pole nähtud. Uskumatud lava ja lounge'i kaunistused ei jäänud alla kütkestavatele diivadele, kes viisid sel ööl kõik Deja Vu külastajad ajas tagasi kuulsaima nais-vaarao Cleopatra elu kirkamate seikadeni. Õhus oli tunda kirge, hirmu ja saladustest tulvil lõunamaist hõngu. 

Foto: Jaanar Nikker

Sel reedel toimub  Lounge‘s aga tõeline kullasadu ja laupäeval pakuvad meelelahutust kaunid baleriinid. Parim viis ahvatlusest lahti saada, on neile järele anda.  Rohkem infot  tulevaste pidude kohta leiad siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles