Vladimir Putini väidetav kallim on silmnähtavalt salenenud?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Kabajeva
Alina Kabajeva Foto: SCANPIX

Venemaa kõmumeedia teatel on president Vladimir Putini salakallimaks peetav endine iluvõimleja Alina Kabajeva märgatavalt salenenud.

Spordikanal Matsh TV tegi 32-aastase Kabajevaga reklaamfotod, millel on teda näha hoopis teistsugusena kui varem.

Spekuleeritakse, et naine kaotas lühikese ajaga kehakaalus umbes kümme kilogrammi.

Viimati nähti Kabajevat avalikkuses mais, kui ta korraldas omanimelist iluvõimlemisvõistlust ja andis intervjuu.

Siis oli tal seljas lai punasest pitsist kleit ja ta paistis välja varasemast ümaram.

Endine iluvõimleja tekitas siis spekulatsiooni, et kas ta on alles sünnitanud või on rase. Siis läksid liikvele jutud, et ta sünnitas Šveitsis Putinile lapse.

Kreml on seni eitanud, et Kabajeva on Venemaa presidendi silmarõõm. Samas aga ei lõpeta meedia sellel teemal spekuleerimist ning neid kahte jälgitakse pingsalt.

Uutel fotodel kannab väga heas sportlikus vormis olev Kabajeva Russia sildiga sporditressi. Veel ei ole paljastatud, mis tööd Kabajeva hakkab spordikanalis tegema, kuid spekulatsioonide kohaselt võib ta tegutseda nii saatejuhi kui produtsendina.

Kohe pärast Kabajeva fotode avaldamist hakati vene sotsiaalmeedias agaralt spekuleerima, mis on endise sportlase välimuse muutuse taga.

Kabajeva lähikonna sõnul pidas ta Vene kuulsa dieediguru Margarita Koroljova näpunäidete järgi dieeti ja see mõjus.

Koroljova dieedis süüakse päevas kuus korda, kuid väikeses koguses. Sellisest menüüst puuduvad leib, šokolaad, rasvased küpsetised ja palju soola sisaldavad road.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles