Video: Briti staarisaate favoriit on 17-aastane Cher

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cher Lloyd
Cher Lloyd Foto: SCANPIX

Briti superstaarisaate «X Factor» seekordses osas tegi vapustava esinemise 17-aastane lauljatar Cher Lloyd, kes seni on pigem räppimisega silma paistnud.

Maani mustas kleidis neiu esitas võimsa ja emotsionaalse versiooni Shakespeare's Sisteri hittlaulust «Stay», kirjutas Daily Mail.

Mentor Cheryl Cole pidas esitust eepiliseks ja show boss Simon Cowell nimetas ta saate favoriidiks, öeldes: «See polnud mitte ainult õhtu parim esitus, vaid terve hooaja parim esitus.»

«Ma pean sind eriliseks ja sa tõestasid sel nädalal pointi. Sa oled ainult 17-aastane ja see esitus oli iga standardi järgi erakordne. Minu ainus kriitika on see, et Cheryl üritab sind enda koopiaks muuta,» rääkis Cowell.

«Cher, ma ei tea, miks sa nutad, see oli absoluutselt võrratu esitus, millega sa tõestasid, et oskad tõesti laulda,» arvas kohtunik Louis Walsh.

Vaata Cheri etteasteid allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles