«Rase mees» jäi kibedas lahutuses ilma oma haihambakollektsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Beatie, tema eksnaine Nancy ja tütar Susan Juliette 2008. aastal
Thomas Beatie, tema eksnaine Nancy ja tütar Susan Juliette 2008. aastal Foto: SCANPIX

Thomas Beatie ehk «rase mees» sai viimaks lõpule oma kibeda lahutusega, kuid seda vaid tänu oma armastatud haihambakollektsioonist loobumisele.

Beatie ja tema eksnaise Nancy lahutusprotsess venis aastaid ja see oli väga kole, kirjutab TMZ. Paar läks lahku 2012. aastal ning leidub videomaterjali, kuidas Nancy ründas Thomast ja viskas nende arvuti basseini. Thomas väidab isegi seda, et Nancy ähvardas röövida nende lapse, mistõttu Thomas oli sunnitud naise autosse GPS-jälitaja panema.

Lahutuse lõppedes jagunesid varad enamvähem võrdselt. Nad jagavad oma kolme lapse hooldusõigust ja nad loobusid isegi alimentide nõudmisest. 

Nancy nõudis endale aga Thomase hinnalise haihambakollektsiooni. Thomas hakkas haihambaid koguma 2006. aastal Põhja-Carolina rannikult, kuhu ta puistas oma endise tüdruksõbra tuha. Thomase kollektsiooni kuulub 72 haihammast, sealhulgas eelajaloolise hiigelhai megalodoni oma.

Thomas ütles, et ta otsis välja valge lipu, kuna soovis väsitavale lahutusele punkti panna. Nüüd plaanib ta abielluda oma praeguse tüdruksõbra Amberiga.

Foto: /
Thomas Beatie 2008. aastal Oprah Winfrey saates
Thomas Beatie 2008. aastal Oprah Winfrey saates Foto: /
Advokaat David Michael Cantor, Thomas Beatie ja tema tüdruksõber Amber Nicholas
Advokaat David Michael Cantor, Thomas Beatie ja tema tüdruksõber Amber Nicholas Foto: Matt York/AP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles