Pildid: TV3 «Varjudemaa» esitlus Coca Cola Plazas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 1. oktoobril toimus Coca Cola Plazas uue kodumaise põnevussarja «Varjudemaa» esitlus. 

«Varjudemaa» on 12-osaline põnevussari, mis hargneb idüllilises maakohas, ühel Eesti saarel.

Foto: Viktor Burkivski

Rita rollis näitlejatar Karin Rask

Peategelane Rita naaseb Tallinnast tagasi kodusaarele, et matta oma isa, kes on õnnetuse läbi hukkunud. Rita on 20 aastat tagasi kodukülast lahkunud, tal on seal omad minevikuvarjud. Kodutallu naastes, avastab aga Rita, et isa surm ei olnud õnnetusjuhtum ja ta alustab meeleheitlikku tõeotsimist, kannustatuna süütundest isa ees, kellest ta kunagi noorena tüliga lahkus.

«Me räägime loo lunastusest ja tõe otsimisest ajal, kus tõde on muutunud sõnakõlksuks. Me räägime põneva loo ühest ammusest kinni mätsitud kuriteost, mis väljub kontrolli alt ja võtab ohtlikud mõõtmed, kiskudes lahti mitte ainult ühe perekonna mineviku, vaid kogu meie lähiajaloo kohmakalt traageldatud haavad,» lubab sarja stsenarist Martin Algus.

«Varjudemaa» peaosas näeme Karin Raski. Teistes osades: Eva Klemets, Tarvo Vridolin, Toomas Täht, Janek Joost, Martin Algust, Adres Tabun, Arvi Mägi.

«Varjudemaa» on TV3 eetris reedel kell 21.35

Vaata treilerit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles