Kanal 2 romantikasaade «Armastust otsides» alustab täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Armastust otsides»
«Armastust otsides» Foto: Ekraanitõmmis videost

Täna kell 21:30 alustab Kanal 2s uus saatesari inimestest, kes igatsevad oma ellu armastust. «Armastust otsides» jälgib nelja üksikhinge otsinguid kaaslase leidmisel.

 «Kevadises eelsaates tutvustasime mehi ja naisi, kes ootasid kirju teistelt vallalistelt, et koos veeta unustamatu suvi ja hea õnne korral leida kaaslane kogu eluks. Kirju tuli tõesti väga palju. Tänases avasaates viingi need meie saate peategelaste – Emeli, Külli, Raheli ja Joelini,» ütleb saatejuht Aveli Jänes. «Neile saabus nii naljakaid kui tõsiseid kirju, luuletusi ja isegi abieluettepanekuid.»

Saate osalejaid ootavad ees ärevad esimesed kohtingud, sügavad jututeemad ja sulaselge romantika. «See suvi jääb neile kindlasti kauaks meelde,» meenutab Aveli. «Elasime koos armastuse otsijatega läbi nii palju emotsioone – rõõmu ja ootusärevust, aga ka pettumust ja kurbust. Üllatusin, kui siiralt ja vabalt osalejad rääkisid armastusest, unistustest ja iseendast.»

Uus romantiline saatesari «Armastust otsides» Kanal 2s alates tänasest neljapäeviti kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles