Ott Lepland õnnitles Tais meie võidukat naissõdalast Andra Ahot

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taipoksija Andra Aho võitis enne King of Kings`i turniiri Tai amatsooni. Teda õnnitlemas meie armastatud muusik Ott Lepland.
Taipoksija Andra Aho võitis enne King of Kings`i turniiri Tai amatsooni. Teda õnnitlemas meie armastatud muusik Ott Lepland. Foto: MediaMarketing

Eesti üks edukamaid võitluskunstide naissõdalasi Andra Aho, kes hetkel treenib ja võistleb muay thai ala kodumaal Tais, sai 29. septembril seal jagu kohalikust naisvõitlejast. Oma karjääri 14. matši pidas ta Koh Samui saarel Tai kuningriigis kohalikul suurüritusel. Nüüdseks on ta pidanud 14 matši, 13 neist on võitnud ja ühe kaotanud.

Foto: MediaMarketing

«Minu viimased võistlused Tais olid taipoksi maailmakarikale, mida tuntakse Royal World Cup nime all,» rääkis Andra enne eilset heitlust.

Foto: MediaMarketing

«Võistluste tase oli väga kõrge, kohal oli üle 1000 võistleja 102 erinevast riigist. Minu kaalukategoorias oli 12 naist.

Foto: MediaMarketing

Loosiga õnnestus mul pääseda otse veerandfnaali, kus võisin Küprose esindajat, poolfinaalis läksin vastamisi Hong Kongi esindajaga ja finaalis Rootsi tüdrukuga, kes võitis ka Tai Kuningriigi esindajat.»

Foto: MediaMarketing

17. oktoobril astub meie sõdalasneiu Saku Suurhallis võitlusringi 29-aastase poolatari Judyta Niepogoda vastu.

Foto: MediaMarketing

«Olen siin Tais kuu aega kaks korda päevas tugevalt trenni teinud ja usun, et ettevalmistus on hea ja vaim on valmis,» räägib ta. «Oma vastase tugevusi ja nõrkuseid ma ei tea, kuid midagi lihtsat ma sealt ei oota.»

Foto: MediaMarketing

Oma parimateks hetkedeks võitlustes peab Andra neid momente, kui käsi püsti tõstetakse ja võidutunne teda haarab. Enda tugevusteks peab ta tehnilist puhtust ja külma närvi.

Foto: MediaMarketing

«Taipoks on mu suur kirg ja armastus, ja miski, millele pühendan suurima hea meelega kogu oma hinge ja aja,» lisab ta.

«See on väga positiivne, et selline suur üritus nagu King of Kings on koju kätte toodud ja annab Eesti võitlejatele suurepärase võimaluse ennast maailmale näidata, kuna üritust kannab üle ka Eurosport.»

Pileteid King of Kingsile saab osta Piletilevist! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles