Tule reedel ja laupäeval Noortebändi Tartu poolfinaalidesse ning toeta juba nüüd oma lemmikut veebihääletusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebändi poolfinaal 27.09.2015
Noortebändi poolfinaal 27.09.2015 Foto: Viktor Burkivski

Noortebänd 2015 viimased poolfinaalid toimuvad juba sellel reedel ja laupäeval Tartus Genialistide klubis, mille tulemusena selguvad kolmas ja neljas Noortebändi finalist.

Lisaks saab oma lemmikule finaalikoha kindlustada ka Noortebändi veebikeskkonnas hääletades, kus selgub 5. oktoobri südaööks Noortebänd 2015 konkursi viies finalist.

Reedel astuvad üles Trachea Ida-Virumaalt, Lektoorium ja Today I Learned Tartumaalt, Meriidian Harjumaalt, Lights on the Ceiling Viljandimaalt.

Laupäeval võib võistlustules näha bände nagu Howling Sky Pärnumaalt, Von Dorpat, Isopod ja Captain Lionel Tartumaalt ning Ol’ Mill Viljandimaalt.

Eelmisel nädalavahetusel toimunud Tallinna poolfinaalides kindlustasid endale juba finaalikohad Pärnumaalt pärit Voice of Voices ning Harjumaa bänd Abandoned Elysium.

Pärast poolfinaale toimub 10. oktoobril Erinevate Tubade Klubis ekspredivoor, mis on konkursi raames täiesti uus finalistidele suunatud vahevoor, kus bändid saavad oma ala ekspertidelt tagasisidet ja nõuandeid, et finaalkontserdil tõeliselt heal tasemel olla. Finaalkontsert toimub  24. oktoobril Kultuurikatlas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles