Ansambel She Bit Her Lip andis välja shoegaze'i debüütalbumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel She Bit Her Lip
Ansambel She Bit Her Lip Foto: Erakogu

Väikeplaadifirma Seksound rõõmustab vanu ja noori kingapõrnitsejaid uue CD-plaadiga - ilmunud on ansambli She Bit Her Lip debüütalbum «Viiv». Seda plaati võib julgelt nimetada esimeseks eestikeelseks shoegaze albumiks. Plaadi on miksinud ja masterdanud Lauri Liivak legendaarsest shoegazeansamblist Bizarre. Kauni ümbrise tegi taaskord Seksoundi ihudisainer Kaarel Vahtramäe.

She Bit Her Lip sai alguse 2014. aasta alguses Tartus sõprade soovist muusikat teha. Bändi kuuluvad Siim Kallson (trummid), Taavi Ilp (bass), Martin Seiler (kitarr), Peeter Anijalg (kitarr ja vokaal) ja Risse Soomets (vokaal).

Kõigi liikmete poolt kaasa toodud väga erinevad muusikalised mõjutused loovad ansambli kõlapildi, mida iseloomustavad ulguvad, ragisevad kitarrid ning unelevad, hõljuvad vokaalid. She Bit Her Lip on varem esindatud olnud looga «Eile» Seksoundi kogumikul «Kohalik ja kohatu 4».

Albumi esitluskontsertid toimuvad 31.10.15 Tallinnas, klubis Sinilind ning 13.11.15 Tartus, Genialistide klubis.

Kontsertitel teeb kaasa ka Imandra Lake.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles