Jan Uuspõld astub esimest korda üksi laste ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld
Jan Uuspõld Foto: promo

Prem Productions toob sel sügis-talvel lasteni ja nende vanemateni lõbusa loo päkapikust. Lõbusa loo «Päkapikk» autoriks on Andrus Kivirähk, laval Jan Uuspõld, lavastaja Hendrik Toompere Jr, muusika on kirjutanud Jaan Pehk, lavastuse kunstnik Laura Verte.

Näitleja Jan Uuspõllu jaoks on see esimene kord, kui ta peab mängima täiesti üksi laval just lastele. Vana monolavastuste ässale  on see omamoodi uus katsumus.

Kõige vahvam eesti kirjanik ja kõige vahvam eesti näitleja jutustavad tõelise jõululoo erilisest päkapikust. Eriline on see lugu sellepärast, et sellest loost saab teada, kuidas sündis üks eriline päkapikk. Päkapikud ongi ju kõik väga erilised tegelased, aga see päkapikk ja tema lugu panevad tõesti imestama. Nii imelised lood on võimalikud vaid jõulude ajal. 

Koguperelavastus «Päkapikk» on selle talve lõbusaim lugu, mis pakub mõtlemisainet ja meelelahutust naljakate juhtumiste ja haarava muusikaga nii väikestele kui ka suurtele.

Esietendus 10. november 2015 Tallinnas Vene Kultuurikeskuses.

Etendused novembris ja detsembris.

Kestvus ca 45 minutit. Lavastus on sihtgrupile alates 4. eluaastast.

Sissepääs tund enne algust.

Piletid saadaval Piletilevis ja kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles