Tanel Padar avaldas oma tähtsaima riietuseseme ja soenguapsu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Erakogu

Rokkmuusik Tanel Padar avaldas ETV2 uues moesaates «Kapist välja», mis on tema kuulsa stiili taga.

«Teadlik arusaam, et särgil ja särgil on vahe ja püksipaaril ja püksipaaril on vahe, hakkas sellest ajast pihta, kui meie teleekraanidel hakkasid jooksma «Päästja koolikell» ja tulid satelliit-televisioon ja MTV,» rääkis rokkstaar Tanel Padar saates.

Paljud muusiku soengud on saanud populaarseks ka Eesti noorte seas. «Emad-isad ikka räägivad, et nende võsukesed nõuavad sama soengut ja mu enda juuksur ka,» rääkis Padar, et kui tal viskab soengust üle ja soovib uut, siis naljatleb juuksur, et on aeg hakata eesti noorte trendi muutma.

Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

«Tagantjärgi vaadates on soenguapse olnud päris palju. Kas või rastapatsid - mul oli kindel plaan, et ma hakkan nendega käima. Reaalsus oli see, et pärast kaheksat tundi nende tegemist, paar päeva hiljem murdsin käeluu, nii et ma ei saanud enam nende eest hoolitseda,» lisas Padar, et ühe käega ei saanud ta neid pidevalt rullida. Mõned nädalad hiljem oli ta sunnitud patsid maha ajama.

Kõige tähtsamaks riietusesemeks peab rokkstaar teksapükse: «Hästi istuvad teksapüksid on üliolulised, mida peab kapis olema ja ma olen tähele pannud, et neid on mul ka kõige rohkem.» Ajapikku on kogunenud ka palju triiksärke, veste ja ülikondi. «Garderoob on läinud kirevamaks ja kindlasti on palju värve juurde tulnud,» rääkis Padar ja lisas, et riietumine võib ka olla fun.

Foto: Erlend Štaub

Lisaks katab mehe keha ka ohtrate tätoveeringute kiht: «Mõningad neist on mulle midagi tähendanud, aga enamasti on need lihtsalt taiesed,» lisad Padar, et kõik joonistused ei ole need, mille üle ta uhkust tunneb, aga samas ei häbene ka.

Eksklusiivselt saab ka vaadata saatest välja jäänud lõiku, kus Tanel Padar avalikustab, mida ta enam mitte kunagi selga panna ei tahaks.

Posted by Eesti Televisioon on Wednesday, September 30, 2015

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles