Vaata! Karl-Erik Taukar esitas «Ringvaates» oma uut singlit tagurpidi lauldes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop ja Karl-Erik Taukar
Marko Reikop ja Karl-Erik Taukar Foto: Ekraanitõmmis ETV videost

Eilses ETV saates "Ringvaade" laulis Karl-Erik Taukar eksperimendi korras oma uusimat pala «Segased lood» tagurpidi. Ettevõtmises osales ka saatejuht Marko Reikop, kes tavapärase maitsmise asemel pani ümberpööratud videoklipis banaani hoopis kokku tagasi.

Singlile «Segased lood» äsja välja antud muusikavideo valmimine nõudis Taukari sõnul erinevaid pingutusi. Vaja oli harjutada nii tagurpidi laulmist kui kõndimist. Samuti õppis muusik «Ringvaates» tehtud esituse jaoks ära tagurpidi kitarrimängu. «Ma sain päris suure kõhutäie naerda,» tunnistas Taukar pärast tagurpidi lauldud loo ümberpööratud versiooni kuulmist.

Vaata videost, kuidas kõlab tagurpidi laulmine ja kuidas kõlab lugu teistpidi ette mängitult

Eilses ETV saates "Ringvaade" laulis Karl-Erik Taukar eksperimendi korras oma uusimat pala "Segased lood" tagurpidi. Ettevõtmises osales ka saatejuht Marko Reikop, kes tavapärase maitsmise asemel pani ümberpööratud videoklipis banaani hoopis kokku tagasi :DSinglile "Segased lood" äsja välja antud muusikavideo valmimine nõudis Taukari sõnul erinevaid pingutusi. Vaja oli harjutada nii tagurpidi laulmist kui kõndimist. Samuti õppis muusik "Ringvaates" tehtud esituse jaoks ära tagurpidi kitarrimängu. "Ma sain päris suure kõhutäie naerda," tunnistas Taukar pärast tagurpidi lauldud loo ümberpööratud versiooni kuulmist.Vaata videost, kuidas kõlab tagurpidi laulmine ja kuidas kõlab lugu teistpidi ette mängitult ;)

Posted by Eesti Televisioon on 29. september 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles