Vaata ja imesta: Karl-Erik Taukari uus sügishõnguline muusikavideo on filmitud tagurpidi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar
Karl-Erik Taukar Foto: Star Management

Karl-Erik Taukari tuliuuele raadiosinglile «Segased lood» valmis sügisehõnguline muusikavideo. 

Taukari sõnul on tegemist mõtliku ja tugeva sõnumiga looga, mis räägib lähedastest suhetest ja nende keerdkäikudest. 

Video teeb eriliseks see, et see on praktiliselt kogu ulatuses filmitud tagurpidi ja hiljem «õigetpidi» keeratud. «Video filmimise tarbeks tuli mul terve see lugu tagurpidi selgeks õppida. Nii kõlab see nagu midagi Julio Iglesiase repertuaarist (Dool Desages O, Dool Desages O),» tõdes Taukar.

Saate «Tanel Padar ja sõbrad» viimases osas kõlanud laul on sellest ajast saadik olnud Eesti iTunes-i enimostetud laul ning on juba enne «ametlikku» ilmumist fännide poolt soojalt vastu võetud. Laul avaldati Taukari muusikaauhindu võitnud debüütalbumi «Vääramatu jõud» kuuenda ja viimase singlina. Plaadilt on varem ilmunud singlid «Seitsme tuule poole», «Vastupandamatu», «Kell kuus», «Päev korraga» ning «Kõik kordub».

 Karl-Erik Taukar osaleb ka selle hooaja «Laula mu laulu» saates, kus tema hittidest esitavad oma töötlusi teiste hulgas Ivo Linna, Cool D, Liisi Koikson ja Liis Lemsalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles