«Ühikarott» Neeme asemele kaaluti hevimeest, välismaalast ja filosoofi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Kevin Väljaotsa kehastatav poiss ei armasta puhtust, peitub räpase koore all soe süda ja soov oma bändiga muusikailmas läbi lüüa.
Kuigi Kevin Väljaotsa kehastatav poiss ei armasta puhtust, peitub räpase koore all soe süda ja soov oma bändiga muusikailmas läbi lüüa. Foto: Erakogu

«Ühikarottide» produtsendi Tuuli Roosma sõnul kaaluti nohik Neeme asemele nii laiska hevimeest, vahetusõpilast välismaalt, kohalikku venelast kui ka filosoofi, aga otsustati räpase ja südamliku Virgo kasuks.

«Kui me Kevinit nägime-kuulsime, saime Ergo ja Pauliga [režissöör Kuld ja tootmisjuht Liivoja] hetkega aru, et ta on õige tüüp, aga vales rollis,» rääkis Roosma Nädalale Kevin Väljaotsa valimisest.

«Niisiis oli meil Kevin, talle oli tarvis veel rolli. Põhimõtteliselt õmblesime nööbi külge pintsaku. Ta lihtsalt eristus silmapilkselt kogu kambast, ei olnud kellegi koopia, oli üsna omamoodi,» selgitas Roosma.

Kevini mängitav Virgo on laisk ja räpane poiss, kes on samas hella hingega, isegi südamlik - ta kirjutab sahtlisse laule, proovib bändi mängima saada ning suhtub kogu ümbritsevasse vabalt ja kutsub ka teisi üles maru rahulik olema.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles