Vaata viimaste telepidude ämbreid ja pärleid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Oeh, ma ei ole kunagi olnud tegelikult selline «seltskonnal seljas» kriitik. Aga samas iga kord on mu silma riivanud teatud inimesed, kes lähevad peole, kus on dresscode ja nad lihtsalt «situvad korraldajale näkku,» kurjustab Marimell oma blogi veergudel, võrreldes hiljuti toimunud telegigantide TV3 ja Kanal 2 sünnipäevapidusid.

Kui ma kuu alguses vaatasin TV3 peo pilte  – teemaks rohkem värve, siis… Pidin jälle pettuma, nii mõnegi pildi puhul hoidsin peast kinni ja mõtlesin, et joomajoo, sul on raudlaks kapis midagi muud kui must.

Nüüd oli Kanal2 pidu, jälle sama teema – dresscode – pidulik väikese vimkaga. Ja mida ma näen – hunnik maitselagedaid inimesi, kellest dresscode on kauge kaarega mööda läinud…

Okei, ma leian, et punase vaiba üritusel on alati olemas klassika, mille kallal pole lihtsalt midagi vinguda, kas ta on dresscode’is või ei. Aga mis ma ikka seletan, näitan parem pilte, mis ma kokku kraapisin Elu24 sadade piltide seast.

Foto: elu24.ee

Tulevane proua Ader pole kunagi väga riietumisega hiilanud. No mõnel pole seda maitset!

Aderil raha piisavalt, palgaku stilist. Üldjuhul on Argo ise alati väga hästi ja maitsekalt riides, kas ta naisele ei tahaks öelda, et kuule, see ei lähe mitte! Läikivad sukad – big nonono! Punased detailid on ok! Aga mis asi see tal selja peale on joonistatud ja see kleidilõige ei sobi täiesti pesulauaga naisele. Oleks ta siis veel mingi fitnessprintsess, aga praegusel juhul mõjub kogu kombo koledana.

Foto: Viktor Burkivski

Hendrik Sal-Salleri kaasa õmbles kleidi kiiruga valmis laualinikutest?

Foto: elu24.ee

Alustame vasakult: jälle see õudne seelik!

No seelik seelikuks, vimkad olid lubatud, aga kogu see kombo – nagu mingi nais Banderas. Keskmine naine on natukene detailidega metsa pannud. See pole ega mõju vimkana, vaid lihtsalt koledana. Ja kaks printsessi paremal, eesotsas Egle Nabiga, läheks nagu viienda klassi klassiõhtule. Punane (okei, sel korral roheline) vaip, nõuaks minu silmis vähemalt põlvini kleiti/seelikut. Aga on alati erandeid. Ka Kanal2 peol jäi paar tükki silma.

Foto: Viktor Burkivski

Sven Sesteri kaasa Kairi - muidu alati särav ja silmatorkav, kuid seekord mehe selja taha peitu pugenud hall hiireke?

Foto: elu24.ee

Vasakult: lihtsalt üdini halb, pealaest jalatallani!

Keskel on lauljatar Maarja-Liis Ilus, kes on muidu selline pedant ja korrafriik, et halb hakkab. Iga juuksesalk ja ripsmekarv peab olema millimeetri pealt korras. Ükski esinemine ei möödu tal sädelevate eheteta ja nüüd tuleb ta peole mingites väljaveninud nahkpükstes. Lihtsalt õudne! Ma ei näe selles ei vimkat ega midagi pidulikku. Ja sellest kolmandast, Frankadeliku moepoe müüjannast Liisa-Chrislin Saleh, ei saa üldse sotti...

Foto: Viktor Burkivski

Liis Lemsalu nägi välja nagu peale pidu öövahetusse tõttav sanitar.

Foto: elu24.ee

Sten-Erik Jantson koos Pöial-Liisist naisukesega.

Kumbki paaridest pole piisavalt pidulik. Vimkasid ka ei näe ehk nii ära punasevaiba üritusele mine!

Foto: Viktor Burkivski

Teet Margna on miljonär, aga kaasa näeb välja nagu nurgapealse piimapoe müüjatar...

Foto: elu24.ee

Gerli Padar on teine näide naisest, kellel puudub maitse või stiilitaju.

Muidu igati tubli Gerli, tantsib, laulab, käib trennis, on ilus, aga riietuda ta ei oska. Mis saapad??? Ja paremal on Erik Karu uue kallimaga. Mis asjad tal seljas on? Nagu läheks sõbranna juurde pannkooke tegema, väike valge põlleke on ainult puudu! Oleks see, oleks juba vimka ja saaks ehk kiitagi.

Foto: elu24.ee

Kolm piiripealset: koer on vimka? Milleks looma piinata?

Laura muidu täitsa meeldib, stiili ka nagu oleks varem olnud, aga see on selline nii ja naa ja parempoolne pilt – sobiks rohkem kuu aja pärast – «kommi või pommi» küsima.

MINE NII PEOLE Kanal2 peo näitel!

Foto: elu24.ee

Alustame jälle vasakult – mini, aga mõjub kombona väga tuusalt!

Samamoodi keskmisel pildil olev naine oma plastmasskübaraga või parempoolne punaste tossudega – need kombod lihtsalt töötavad – on ühtaegu pidulikud ja samas vimkaga.

Foto: elu24.ee

Maakrimaja kaunitarid!

Saatejuht Elo Mõttus Leppik imelises valges kleidis, millele lisab parasjagu vürtsi dekolteelt alla jooksev kaunistus. Sama ei saa aga tema õe kohta öelda. Anu Saagim on Anu Saagim, ta võib reaalselt kartulikoti selga panna ja ta kannab selle välja. Ta on nagu diskokuul, aga teda pole liiga palju. Ta tissid on kõigile näha, aga mina näen enne tema sädelevat kombinesooni. Absoluutne lemmik sellel peol! Ja ilmatüdrukud – mõnusalt vimkasid täis. Lihtne – less is more!

Foto: elu24.ee

Levandid ei feili oma outfit`idega kunagi, nii ka sel korral.

Täpselt parasjagu pidulik ja parasjagu vimkaga. Parempoolsel pildil – kui muidu hurjutaks, et retuusid pole püksid ja appi-appi, siis sellel peol omandavad retuusid teise tähenduse ja nad sobivad sinna suurepäraselt. See vallatu kikilips teeb asja mõnusalt šikiks.

Foto: elu24.ee

Lihtsalt ilusad punasevaibakleidid, mis ei nõuagi mingeid vimkasid.

Foto: elu24.ee

Diivad reas – Evelyn Sepp, nagu pimeduse printsess, Eve Kivi, nagu kuninganna oma sinises õhulises kleidis ja paremal Nataly Lohk kõige lihtsamas mustas kleidis, mis toimiks igas olukorras. 5+

Foto: Viktor Burkivski

Nagu Lumivalgeke - Kanal 2 pressiesindaja Merit Pettai.

Foto: elu24.ee

Jälle selline piiripealne.

Ühtpidi cool. Teistpidi too much! Kleit iseenesest on ilus, aga see lips võiks natukene väiksem olla ja mõjuks ikka «tagasivaadatavalt».

Või mida sina asjast arvad?

TV3 sünnipäevapeo lemmikud ja mitte nii lemmikud.

ÄRA NII PEOLE MINE TV3 peo näitel:

Foto: elu24.ee

Kui dresscode on mummud ja rohkem värve, siis mis on esimesel pildil? Hall hiireke!

Allan Roosilehel on (ma tean!!!) märksa värvilisemaid riideid ja kuigi kolmandal pildil olevad naised on leidnud üles mummud, siis need ei mõju just hästi. Eriti vasakpoolsel tibil, Kristina Herodesel - veits too much koos nende sukkadega.

Foto: elu24.ee

ROHKEM VÄRVE seisab kutsel ja Marju Länik tuleb mustas! Jipikajee!

Parempoolsel pildil jääb mulje nagu… «Kurja, õhtul on kanali pidu, teemaks mingi värviline, ah, panen selle särgi, käib kah, less is more…» NOT THIS TIME!

Foto: elu24.ee

Paremal, Nele-Liis Vaiksoo on imearmas pisikene naine, kes selle roosa kleidiga tundub lihtsalt matsaka beibena.

Hele pole alati kõige parem valik. Aga ehk sai ta sellest ise aru alles siis kui pilte vaatas. Keskmisel pildil on mulje, nagu kaks inimest oleks lihtsalt ära eksinud kuskile väga valesse kohta. Ja, Anne Säesk (vasakul), kus on värvid?

NII VÕID VABALT PEOLE MINNA TV3 peo näitel:

Foto: elu24.ee

JAAAAJAAAAJAAAAA! Mõnusalt värve! Ideaalsed valikud! Kiidan kõiki taevani!

Foto: elu24.ee

Veelkord jajajaaaa! No vaadake vaid neid inimesi, nad säravad, riided on valitud vastavalt kutsel seisnud juhistele ja nad näevad imelised välja!

Foto: elu24.ee

Ja veelkord hüüaks jaajaajaaa, eriti meeldib vasakpoolne kirju seelik!

Igaühele selline pikkus never-ever ei sobi, aga muidu on hullult lahedad just sellised  seelikud! Vähe on aga neid, kes selle pikkuse ka ilusti välja kannavad. Keskel on Annely Adermann, kes olenemata sellest, et ta pole piitspeenike, suudab alati üllatada ja meelde jääda. Ja paremal – Anni Rahula, kuigi ta kleit on väga malbet värvi, ei mõju see «kurat, dresscode oli värviline!». Imeline naine imelises kleidis, pole midagi paha öelda.

Kuidas oleksid sina telegigantide sünnipäevapidudele läinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles