Elu24 video! Okym Riim: mõni üksik räppar võtab asja liiga tõsiselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 28. septembril koguneti Coca-Cola Plazasse, kus toimus filmi «Straight Outta Compton» esilinastus. Mida arvas filmist Saaremaalt pärit räppar Okym Riim.

Film ise Okym Riimile meeldis ning tunda oli ka nostalgiahetki. Esimene räpialbum, mille Okym omal ajal sai, oli piraatversioon N.W.A. parimatest hittidest.

Seda, et räpikarjäär õnnetult lõppeks, nagu paljudel väljamaa räpparitel see juhtunud on, Okym ei karda. Siin pole turg nii suur, et asi käest ära läheks ja enamjaolt võtavad kohalikud räpparid asja naljaga. «Mõni üksik võtab asja liiga tõsiselt,» ütleb ta naljatades.

Kuigi filmis on tunda vaenuõhutamist politsei vastu, arvab Okym, et siiani on politseiriigi tekkeoht ning film ise vaenu ei õhuta.

Veel toob Okym välja, et alles hiljuti sai allkirjad kokku Kaur Kenderi poolt algatatud narkopoliitika muutmist nõudev petitsioon.

Tulevikus võib Okymi näha ka lavalaudadel, aga hetkel on teada vaid Saaremaa esinemine.

Okym Riimi plaati Errorist on võimalus alla laadida Hyperruumi leheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles