Missipäeviku 6. ja 7. päev: Kaari Ann tõttas appi minestanud missile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Miss Globe võistluselt Torontost annavad meie esikaunitarid Kaari Ann Kolk ja Tara teada oma tegemistest. 

Kaari Ann Kolk pajatas, et laupäeval oli kaunitaridel pressikonverents ja seejärel küsimuste voor. «Igale missikandidaadile esitati erinevaid küsimusi ja püüdsime siis nendele arukalt vastata. Finaalis viis parimat peavad analoogsetele küsimustele vastama otse laval. Need vastused otsustavad lõpliku paremusjärjekorra,» ning lisas, et võistluse president tutvustas osalejatele ka selle aasta imeilusat võidukrooni.

Foto: Erakogu

Pühapäev oli pikk ja sisukas. Hommikusöögile järgnes loeng enesekindluse teemal. «Meile jagati kätte lehed, millel oli kirjas enesekindluse mõisted, mille tähendused kõik koos läbi arutasime. Vestlesime ka sellest, milleks on enesekindlus üldse vajalik, mida sellega saavutada ning mis juhtub kui enesekindlus inimesel puudub. Soovijad meie võistlejate hulgast said võimaluse rääkida enda lugusi, mis on seotud enesekindluse leidmisega. Väga huvitav oli kuulata teiste neidude jutustusi erinevatest olukordadest väljatulemisest. Selline loeng ning veel meievaheline vestlus pani mind ennast tõsiselt enesekindluse teemadel mõtlema. Enesekindlus - see on tunda end oma kehas igati hästi. See ei tähenda aga seda, et mõne pisiasja pärast muret tundes ei saaks inimene enesekindel olla. Kui tunned, et ei ole enda juures mõne välise teguriga rahul, siis kipud võrdlusmomenti tekitama kellegi teisega. Siin võistlusel on minuni jõudnud kindel teadmine, et tuleb ajada oma «asja», mitte proovida kellelegi meelejärgi olla juskui kedagi teist mängides.»

Foto: Erakogu

Kaari Ann leiab, et ei tohi end hakata võrdlema oma konkurentidega, sest selline olukord tekitab tihtipeale hoopiski enesekindluse vähenemist. «Pea tuleb püsti hoida - kuid mitte selleks, et olla ninakas, vaid ikka selleks, et olla enesekindel. Igatahes oli see üks igati õpetlik ja tänuväärt loeng.»

Tara lisab, et pärast loengut asusid kaunitarid väga enesekindlalt restorani lõunasööki nautima. «Peale väikest puhkepausi oli proov, kus harjutasime seda situatsiooni laval, kui keegi meist võidab mingi tiitli. See pole sugugi nii lihtne protseduur nagu pealtnäha paistab, vaid vaja täpselt teada, kelle vahelt tuleb läbi minna ja kes just sind peab läbi laskma sellisel momendil. Segadust oli alguses palju, aga lõpuks sai vastav lavakord ikka kõigile selgeks.»

Pärast seda viidi neiud mõnusalt aega veetma Toronto kesklinnas asuvasse Piano Music baari, kus peremees ja perenaine isiklikult kaunitare olid tulnud tervitama.

Foto: Erakogu

«Enamus misse isegi tantsisid hea muusika saatel ning oli väga mõnus ja lõõgastav õhkkond. Peale õhtusööki väljas oma bussi oodates juhtus aga väike intsident. Üks neidudest minestas. Kaari Ann oli see inimene, kes talle kiiresti appi ruttas ja tõstis tal jalad ülespoole, et verevarustust kiirendada. Kui teised ainult ehmunult pealt vaatasid, siis Kaari tõesti tegutses nii teadlikult ja enesekindlalt. Ehk oli ka tänane loeng enesekindlusest talle selle süsti juurde andnud. Igatahes neiu toibus kiiresti ja kõik lõppes õnnelikult. Hotelli saabudes lausa kukkusime väsinult voodisse. Homme jälle pikk ja huvitav päev ees ootamas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles