Austraalia modell kardab, et Justin Bieberi peol pandi talle midagi joogi sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber arrives at the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, CA on August 30, 2015. Photo by: Sthanlee B. Mirador  *** Please Use Credit from Credit Field ***
Justin Bieber arrives at the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, CA on August 30, 2015. Photo by: Sthanlee B. Mirador *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

Justin Bieber korraldas pühapäeva õhtul ühes Austraalia helistuudios peo, kuhu oli kutsutud ka modell Bailey Scarlett.

Modell tegi endale viina ja limonaadi kokteili, kuid lühikese aja möödudes muutus ta silmanägemine uduseks. Lisaks sellele oli modellil pea ringi käima hakanud, vahendas TMZ.

Kui neiu nutma hakkas, oli Justin Bieber teda lohutanud. Siiski lahkus modell stuudiost ning kutsus endale kiirabi. Kuigi haiglas soovitati neiul soovitati juhtunust politseile teada anda, pole ta seda veel teinud.

Stuudio omanik Jimi Wyatt on läbi vaadanud turvalindistuse ning väidab, et neiu jook oli kogu aeg näha ja keegi võõras seda ei puudutanud. Ürituse korraldanud Alex McDonnell arvas, et neiut tabas paanikahoog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles