Vaata Diana Klasi esimest muusikavideot! Kuidas meeldib?

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas
Diana Klas Foto: Joosep Martinson/Õhtuleht

Näitlejatar Diana Klasil valmis aasta tagasi päris oma esimene soololaul «Udumere sees». Laul on salvestatud kahes keeles - eesti ja prantsuse. Nüüd valmis loole ka värvikas muusikavideo.

Diana Klas alustas tööd oma esimese albumi kallal juba möödunud aasta oktoobris ning plaanis kokku saada aastaga 15 laulu.

Lauljatari esinemiskavasse kuuluvad kaunid ja ehedad prantsuse šansoonid, mida rikastavad Diana värsked laulud tulevaselt sooloalbumilt.

Diana kommentaar tema esimesele singlile: «Aastaid on erinevad inimesed mulle peale käinud, et seda teeksin,aga kuna mul absoluutselt puuduvad ambitsioonid ja olen jube enesekriitiline,siis siiani on mul olnud hirm seda teha!»

«Olen kartnud, et keegi nagunii ei kuule ja kuna olen näitleja ja mulle on laulusõnad väga olulised! Samuti on oluline, et laulu meloodia oleks ilus!»

Klas lisas, et armastab šansoone ja romansse ning kartis, et sellised lood ehk hetkel pole enam moes! Kuid esinedes sai naine aga indu ning märkas et rahvale tema laulud vastumeelt polegi.

«Ma ei ütle,et mu hirm oleks kadunud ja mu enesekindlus oleks kasvanud, aga ma olen alustanud ja ei lōpeta enne kui plaat valmis!»

Kuula ja vaata lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles