Vaata, milliste pöördeliste sündmustega üllatab telesari «Mustad lesed» täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesarja «Mustad lesed» peategelased
Telesarja «Mustad lesed» peategelased Foto: ERR

Täna õhtul kell 20.05 jõuab ETV ekraanile telesarja «Mustad lesed» kolmas osa ning põnevus aina kasvab.

Abikaasa kahtlased ärid tulevad Veerat kummitama ka peale meeste surma. Õhus on midagi üleloomulikku. Minevik leiab uusi viise, kuidas naisi kimbutada. Paadi õhkulaskja otsingud võtavad uue suuna ja seoses sellega kerkib esile üks uskumatult halb teooria. Veera aga langetab otsuse, millest teised naised aru ei saa.

Palju probleeme tekitab ka raha, mille Veera sarja eelmises osas leidis. Summa on suur, kuid rõõmu see endaga kaasa ei too. Vähemalt mitte kõigile. Juhan, kes imekombel paadiõnnetuses ellu jäi, peab nüüd üha kasvavaid probleeme edasi lahendama ja lihtne see ei ole.

Vaata lõiku sarja «Mustad lesed» tänasest osast!

Vaata juba praegu pingelist lõiku sarja "Mustad lesed" tänasest osast! ;)Abikaasa kahtlased ärid tulevad Veerat kummitama ka peale meeste surma. Õhus on midagi üleloomulikku. Minevik leiab uusi viise, kuidas naisi kimbutada. Paadi õhkulaskja otsingud võtavad uue suuna ja seoses sellega kerkib esile üks uskumatult halb teooria. Veera langetab otsuse, millest teised naised aru ei saa.Palju probleeme tekitab ka raha, mille Veera sarja eelmises osas leidis. Summa on suur, kuid rõõmu see endaga kaasa ei too... Teledraama "Mustad lesed" kolmas osa on ETV ekraanil täna õhtul kell 20.05! Esimest kahte osa saad järelvaadata ETV kodulehel: goo.gl/AUEkhz ;)

Posted by Eesti Televisioon on Friday, September 25, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles