Galerii: Uku Suviste skooris kaunitare Buduaari Turu afterpartyl

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel ootas klubi Teater kõiki moegurmaane tõelisele unistuste peole! Laupäeval algust saanud suurim moetäika - Buduaari Turg Live jätkus laupäeva õhtul klubis Teater õige magusa peoga Top Secret, mis tõi kohale kõik moehuvilised päevaselt shopingult ning kostitas pidulisi meeliköitva show-programmi ja meeldivate üllatustega.

Foto: Maksim Toome

Nii laupäeval, kui ka pühapäeval võis Buduaari Turul silmata klubi Teater kauneid neide.

Klubi Teater oli kohal ja pakkus kõigile üllatusi, kingitusi, head muusikat ja palju muud põnevat! Päev muudeti magusamaks meeliköitva Amarula koorelikööri, Magnumi suus sulavate jäätiste ja silmipimestava iluga.

Foto: Maksim Toome

Klubi Teatri alal said ostlejad vahelduseks jalga puhata, kosuda ja juba ostetud moehittidega kadestavate pilkude all uhkustada. Ostlejate meelt turgutati eksklusiivsete kinkekottidega, kus lisaks Amarula ja Magnumi üllatustele oli kingitusi ka Chocolady Solaariumikeskuselt.

Foto: Maksim Toome

Laupäeva õhtul oodati kõiki Top Secret peole, mis kostitas buduaarilisi ning tõi tagasi parima aastatetagustest Buduaari pidudest.

Foto: Maksim Toome

Juba uksel võtsid külastajaid vastu küktestavad noormehed, pannes kõik klubikülastajatest diivad tundma end kuningannadena!

Vaata säravat peogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles