Club Tallinnas ilmutab end Tartu vaim?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummitus?
Kummitus? Foto: jupiterimages.com

Esoteerikaekspertide sõnul avaldub kilulinna ja ülikoolilinna vastuolu viimasel ajal mittemateriaalsel tasandil.


Juba mõnda aega on täheldatud Tartu populaarses ööklubis Tallinn öösiti pisut kahtlast õhkkonda - öösel, teinekord suisa peo ajal, on liikunud esemed, samuti on öisel ajal, päevadel mil klubis pidu ei toimu, täheldanud klubis olnud inimesed imelikke hääli ning kahtlasi viirastusi. Kas tõesti on ööklubisse teinud pesa mõni poltergeist, kummitus või on tegu lihtsalt meelepettega? Kas võib tegemist olla kurikuulsa Tartu vaimuga?

Juba sel laupäeval, 30. oktoober, vastu pühapäeva, rahvasuus tuntud ka kui kõigi pühakute ööd, Halloweeni, alapealkirjaga «Haunted Mansion» üritavad oma ala asjatundjad välja selgitada mis või kes see ikkagi tähelepanu nõuab.

Et spirituaalseid olendeid paremini välja meelitada ja neile kodusem tunne tekitada, on oodatud klubisse kõik isendid, kes vähegi suudavad mõnd ebamaist olendit jäljendada.

Lava vallutavad ohtlikult paljastavad,  kehavärvidest hullunud ning kummituslikud hingemurdjad - Halloween Showgirls!

Ekraanidel hirmuäratavad õudukad, lisaks veel kurjakuulutavamad dekoratsioonid!
Puldis spetsiaalsete eriefektidega kurjuse kehastused isiklikult: DJ Ako Soop, DJ Aiza

Vaata lisa www.clubtallinn.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles