Õõvastavad pildid: Briti näitlejanna rind plahvatas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Malone 14. septembril, kaks nädalat pärast nägu noorendavat operatsiooni
Tina Malone 14. septembril, kaks nädalat pärast nägu noorendavat operatsiooni Foto: SCANPIX

Briti näitlejanna Tina Malone'i rind plahvatas pärast implantaatide paigaldamist.

Suure kaalukaotuse läbinud Malone soovis teha 50 000 naela maksva totaalse muutuse, mille osaks oli ka rindade suurendamine, vahendab Mirror. Operatsioon lõppes aga katastroofiga, kui naise üks rind üles paistetas ja lõhki läks.

Mirrori avaldatud PILTIDEL saab näha, kuidas teletäht haiglas viibib ja arst teda erakorralise operatsiooni eel läbi vaatab.

«Ma olen pühendunud katoliiklane ja pärast igat operatsiooni - ma tean, et see kõlab veidralt - soovisin, et midagi läheks valesti, sest kõik ei saa alati hästi minna. Pigem kannatan mina, kui keegi mu perekonnast. Kui on valida, kas kaotan rinna või mu ema haigestub vähki, loobuksin rinnast,» ütles Malone.

«Mu usk aitas mul sellest üle saada. Ma ei võtnud valuvaigisteid. Kirurgid pidasid seda erakordseks. Paranemine kulges suurepäraselt. Pärast operatsiooni olin jalgadel ja valmistasin kuuele inimesele toitu,» lisas ta.

Arstid olid aga üsna pahased, et Tina ei puhanud, mistõttu haavad ei saanud korralikult paraneda. Nüüd läheb naisel aga hästi ja ta on oma uue kehaga rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles