Mike Tysoni arvates peaks Mel Gibson leidma kedagi, kellega rääkida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõik oli veel ilus: Mel Gibson imetlemas oma nüüdseks endist elukaaslast Oksana Grigorjevat.
Kui kõik oli veel ilus: Mel Gibson imetlemas oma nüüdseks endist elukaaslast Oksana Grigorjevat. Foto: SCANPIX

Endine poksitšempion Mike Tyson soovitab Hollywoodi raskekaallasel Mel Gibsonil otsida professionalset abi oma eraelu probleemide lahendamisel. Mike Tyson toonitab, et Gibsonil on «vaja kellegagi rääkida».

Tyson (44) märgib, et tänu oma siiru-viirulisele minevikule tunnetab ta üsnagi täpselt olukorda, kus filmistaar praegu on. Tyson peab silmas aega, kui teda süüdistati oma eksnaise Robin Givensi löömises, pärast mida hakkas poksitšempion tarbima uimasteid. Nii on poksitšempion kindel, et psühhoteraapia aitaks Gibsonil rasked ajad üle elada, vahendab contactmusic.com.

Teatavasti on kogu möödunud suve jookusl räägitud Gibsoni (54) füüsilisest ja verbaalsest vägivallast oma endise elukaaslase ja lapse ema Oksana Grigorjeva suhtes.

«Meie kõigi sees on selline tüüp, nii-öelda «Mel Gibson». Me lihtsalt ei taha sellist külge endast teistele näidata. Ehk on Gibsonil vaja abi,» arutleb Tyson Meil on kõigil vaja abi ja kedagi, kellega rääkida. Ma ei ole Gibsoni vastu ja ma ei ole tema poolt,» sõnas Tyson.

Üks ühenduslüli, lisaks naise löömisele, on Tysonil ja Gibsonil veel – nimelt Hollywoodi mullune hittkomöödia «Pohmakas», millele tehakse praegu järge. Kui poksija mängis filmi esimeses osas ja teeb ilmselt rolli ka järjeosas, jäi Gibson oma rollist filmi järjeosas kaasnäitlejate vastuseisu tõttu ilma.

Tyson ütles, et temal poleks olnud küll midagi Gibsoniga koostöötamise vastu.

«Ma ei läheks iialgi kellegi peale näpuga näitama,» räägib Tyson. «Ma ise ei ela klaasist majas. Keegi meist ei ela. Ma teen koostööd igaühega, kes on austamisväärne,» ütleb raske käega poksitšempion meisternäitleja eest hea sõna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles