Ilmakuulsate pulmafotode autor: mailbox on nii täis, et töökirju ei leia üles!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Luts ja Henno Luts
Liisa Luts ja Henno Luts Foto: ERR

«Ringvaatele» andsid intervjuu Liisa ja Henno Luts, kelle isetehtud pulmapilte on ohtralt jagatud üle maailma.

«See tuli kuidagi hästi juhuslikult. See ei olnud mingi suur plaan ja ettevõtmine,» selgitas Liisa, kuidas tal tuli mõte ise enda pulma jäädvustada. «Lihtsalt otsustasime, et meil pole pulmafotograafi tarvis ja me ei taha sellist galeriid, sest tahaks ise teha ja oleks lõbusam ja meielikum tulemus. Mõte arenes sellest, et teeks hommikust saati pilti ja vaataks, milline see päev algusest lõpuni on.»

See, et mõni hetk jäi jäädvustamata, paari ei morjendanud. 

«Meil polnudki eesmärk jäädvustada kõike. Keegi kuskil kommenteeris, et suudlemispilti ei ole. Seda ei ole vaja näha ju. Ma ei tunne, et ma oleks millestki ilma jäänud, kui mul pole sellest pilti,» märkis Liisa.

Liisa on meilile saanud tohutu palju kirju üle maailma. 

«Mul on mailbox täis! Töökirju leida sealt vahelt on veits keeruline. Huvitav on jälgida, kuhu see uudis on jõudnud. Ükspäev tuleb hästi palju Saksamaalt kirju, teine päev Aasiast. Mingi hetk tuli Lätist ja Venemaalt. Et kuidas see uudis liigub. Nüüd on siis Eestisse jõudnud,» naeris Liisa.

Liisa rõhutas, et nende eesmärk polnud mingit trendi algatada. 

«Kes tahab ilusat, glamuurset galeriid, see võiks selle galerii teha - tellida pulmafotograafid. Eestis on väga head pulmafotograafid,» ütles Liisa.

Liisa tehtud pulmafotosid on oma miljonite fännidega jaganud Hollywoodi staar Ashton Kutcher ning lisaks ülipopulaarsed väljaanded nagu Huffington Post, Cosmopolitan, Buzzfeed ja The Independent.

What a beautiful way to remember the day.

Posted by Ashton Kutcher on Wednesday, September 23, 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles