Galerii: Dom Party eksklusiivne punane peoöö möödus šampanjameres

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 18 septembril, muutus klubi Teater linna glamuurseimaks peopaigaks, sest aset leidis suurejooneline Triobet Esitleb: Dom Party RED Hearts & Diamonds, mis kostitas oma külalisi sõnatuksvõtva show-programmi, hasarti tekitavavate üllatuste ja magusate kingitustega! 

Grandioosne PUNANE pidu tõi kohale lugematult palju inimesi, kelle seas silmipimestavalt kauneid punaseid diivasid, kes lõbusas seltskonnas terve öö šampanjat, head muusikat ja meeliülendavat show-programmi nautisid.

Foto: Maksim Toome

Dom Party RED Hearts & Diamonds tõi reede hilisõhtul Tallinna kesklinna palju elevust! Kaugustest silmahakkav glamuurne punane vaip tervitas kõiki saabujaid koos klubi Teater diivadega, kes maja ees tõelise vaatemängu korraldasid ning tantslevalt kõiki pidulisi lahkelt vastu võtsid.

Foto: Maksim Toome

Klubi Teater ees alanud meelelahutus küttis kirgi ka klubis sees, kui külalised said õnne proovida Triobeti kaunite tüdrukute saatel. Punased klubi Teater kaunitarid tantsimas kõigil lavadel, muutsid unustamatuks õhtu, mis kulmineerus särava live-kontserdiga!

Foto: Maksim Toome

Kuldse hääle ja särava olemusega astus Dom Party lavale James Werts, kes kostitas kõiki energiast pakatava live-muusikaga! Õhtu muutsid veelgi magusamaks suussulavad üllatused Magnumilt ning kauni suvise jume andis Klubi Teater diivadele Chocolady solárium!

Foto: Maksim Toome

Dom Party RED on üritustesari, mida täiendavad alati muusikud, showd ja kaunimad artistid ning magusaimad üllatused.

Foto: Maksim Toome

Ka sel nädalal ootab klubi Teater kõiki külla ja on selleks puhuks ette valmistunud uued peod. Juba sel reedel, 25.septembril toimub Buddha Lounge. DJ PAOLO ootab kõiki klubi residentsi ning laupäeval, 26.septembril viib ajast tagasi nooruse hetketesse kuumad 80ndad ja 90ndad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles