Elu24 loosib! Richard Clayderman saabub Eestisse romantilise klaverimuusika austajate rõõmuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik Richard Clayderman
Muusik Richard Clayderman Foto: promo

Romantilise klaverimuusika austajatele saab 1. oktoober Tallinnas olema meeldejääv õhtu, kui Richard Clayderman saabub taaskord võluma Eesti publikut oma unustamatute meloodiatega. Elu24 loosib kaks piletit kahele!

Nordea Kontserdimajas toimuval kontserdil toob Richard Clayderman koos Bulgaaria klassikalise sümfooniaorkestriga kuulajateni lugusid oma viimaselt 2013. aasta novembris ilmunud albumilt «Romantique».

«Romantique Sensation Night (Romantiline Sensatiooniline Öö) Richard Clayderman Live in Tallinn» kontsert lubab täita kõigi Nordea Kontserdimaja külastajate südamed oma armsate ja õrnade ballaadidega. «Romantique» on tema esimene suur album dekaadi jooksul ja see sisaldab unustamatuid hitte nagu «Schindler´s List, Lara´s Theme», «West Side Story», «Nessun Dorma» ning loomulikult sealhulgas kõlab ka «Ballade Pour Adeline», tema esimene salvestis, mis tegi Richard Claydermani ootamatult superstaariks müües üle maailma 22 miljonit koopiat. 

Imetlusväärne ootamatu naasemine – Richard Clayderman´i brilljantne «Romantique» on võtnud klassika lemmikud ja muutnud need klaveril mängitavateks lemmikuteks. Plaadi salvestamise ajal sai ta  Klassika BRIT Awardi nominatsiooni.

Oma karjääri jooksul on ta kogunud massiivse koguse ülemaailmseid plaadimüügi rekordeid (ligikaudu 90 miljonit) ja võib uhkeldada uskumatute 267 kuldplaadi ja 70 plaattina plaadiga. Tal ei olnud kunagi soovi saada esinejaks, veel enam superstaariks, aga tänaseks on  Clayderman müünud enam plaate kui Bob Dylan, Coldplay, Adele, Jay Z ja Lady Gaga.

Täna on tema äratuntavad klaveri interpretatsioonid tuntud viisidest igast kümnendist ja žanrist siiani kuuldaval igas maailmanurgas.

«Romantique Sensation Night Richard Clayderman in Tallinn» toimub Nordea kontserdimajas 1. oktoobril 2015, kell 19.00.

Perioodil 23.09-27.09 k.a. kõikidele piletitele kehtib 20 protsenti soodustust!

Elu24 loosib kaks piletit kahele! Võitmiseks saada kiri märksõnaga CLAYDERMAN aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just Sina peaksid romantilise õhtu osaks saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles