Galerii: Brasiilia rannamelu küttis kirgi Deja Vu's

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 18.septembril sõitis Lounge Deja Vu taaskord oma külastajatega kuuma Brasiilia päikse alla, sest taaskord jõudis kõigini Bacardiga koostöös toimuv Deja Vu Goes to Rio Pidu. Kütkestavad kaunitarid ja kõrvetavalt kuum lava-show muutsid Deja Vu hetkega Rio rannaks, kus suvi täies hoos ning meeletu pidu viis suvenautlejad õhtust hommikusse.

Deja Vu populaarseim pidu ootas möödunud reedel kõiki külla, sest ainult Deja Vu's muutus sel ööl temperatuur taaskord üle 30 kraadi. Pidu sai tõelise hoo sisse kuumaverelise Ian Mikael Kirsi lavaleastumisega!

Foto: Jaanar Nikker

Üliandekas Ian tõi rahvani tõeliselt elamusterohke trummi-show, mis pani külastajad unustama argipäeva ning muutis öö tõeliselt naudingurohkeks. Meeletu peoöö jätkus sõnatuks võtvate Deja Vu diivadega, kes pakkusid silmailu kogu öö!

Foto: Jaanar Nikker

Vürtsikad kokteilid andsid peole maitset ning nii möödus pidu kokteilide, suurepärase show-programmi ja seltskonnaga!

Foto: Jaanar Nikker

Juba reedel saab Deja Vu's alguse uus värvikas peonädal! Reedel, 25.septembril ootab kõiki Le Grande Spektaakel peo teatrisaal, sest lavaline etendus toob sel korral kõigini intriigiderohke Cleopatra elu ja laupäeval tervitab uksel kõiki lõbus Vanaema, kes oma lapsukesi külla ootab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles