Missipäeviku 2. päev: hääleta Eesti iludus otse Miss Globe'i finaali!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti iluduskuninganna Kaari Ann Kolk Torontos
Eesti iluduskuninganna Kaari Ann Kolk Torontos Foto: Tiina Jantson

Eesti Iluduskuninganna 2015 Kaari Ann Kolk ja Miss FinEst 2015 Tara Juliaana Kolppanen sõitsid Torontosse maailma ühele vanemale ja prestiižikamale iludusvõistlusele Miss Globe.

Terve eilne päev oli mõeldid reisiväsimusest väljapuhkamiseks, sest alates tänasest algab missidel ülitihe kolmenädalane programm. 

Kaari Ann räägib: «Iga natukese aja tagant saabus hotelli jälle uusi võistlejaid. Eks esimene pilk neile oli ikka kui konkurentidele, vaja ju pealaest jalatallani hindavalt üle vaadata. Alles lõuna- ja õhtusöögi ajal oli nendega võimalus lähemalt tutvuda. Praegu küll on kõik osavõtjad väga sõbralikud ja ülitoredad, eks näis, kelle tõeline iseloom lõpupoole väljapaistma hakkab. Tutvusime kogu korraldusmeeskonnaga, kes hoolikalt kõiki vajaminevaid materjale valmis seadsid. Külastasime tüdrukutega hotelli lähedal asuvat toidupoodi. No toidukaubad on Torontos küll kaks korda kallimad kui Eestis! Riided jäävad meiega umbes samasse hinnaklassi. Esimesse riidepoodi astudes kõlas Kanada raadiost laul «Zero Gravity», mis on meie oma Kerli Kõivu repertuaarist. Nii uhke ja kuidagi hea tunne oli kõigile öelda, et see on maailmakuulus Eesti laulja.»

Foto: Tiina Jantson

Tara lisab: «Ajavahega harjumine võtab aega. Päris keeruline on meie koduse aja järgi näiteks kell neli hommikul hoopiski Toronto aja järgi õhtusööki nautida. Aga küll me paari päevaga juba harjume sellega. Kaugele Eestisse ja Soome saadame palju tervitusi ja palume Miss Globe ametlikul lehel ka meie eest hääletada. Tänu publiku häältele saab keegi võistlejatest kohe finaali!»

Kaari Anni poolt saad hääletada SIIN ja Tara poolt SIIN.

Foto: Tiina Jantson
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles